27 C
Valencia

Una taula redona posa fi a la primera edició de l’Sport Education Summit

Cinc professionals de l’àmbit de l’esport parlaren sobre el foment de l’esportivitat i la prevenció de la violència en l’esport.

- Publicitat -AVL

Dijous passat, 4 d’abril, a les 18.00 h, el Casal Jove del Port de Sagunt va acollir una taula redona compresa dins del Sport & Education Summit, esdeveniment esportiu de caràcter nacional que integra diferents activitats en les quals participen persones rellevants del món de l’esport. La taula redona va ser l’acte que va donar per finalitzada la primera edició de l’Sport & Education Summit.

En la taula van participar un total de cinc ponents. En primer lloc, Ginés Meléndez, coordinador de categories inferiors de la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF), qui va parlar sobre el paper de les entrenadores i entrenadors en el foment de l’esportivitat en edat escolar. La segona a participar va ser Ana Muñoz, vicepresidenta de la RFEF, que va abordar el paper de les institucions en la prevenció de la violència en l’esport en edat escolar. La tercera ponència va estar a càrrec de l’ex-coordinador d’escola de futbol professional, que es va centrar en la influència de l’esport d’elit en l’esport escolar i, finalment, l’esportista d’elit Venancio Costa va parlar de la influència dels esportistes d’elit sobre els esportistes en edat escolar.

Durant els dos dies que ha durat l’esdeveniment, s’hi han reunit en reconeguts professionals de l’àmbit de l’esport, com a representants institucionals, esportistes d’elit, entrenadors o psicòlegs esportius, amb l’objectiu de conversar i proposar iniciatives que fomenten l’esportivitat i la prevenció de la violència en l’esport en edat escolar. Segons el director executiu de Sport & Education Summit, Alfredo Sáenz, el que es pretén és reflexionar sobre la influència que tenen els diferents agents que envolten als jóvens esportistes, com són els esportistes d’elit, mitjans de comunicació, institucions i fins i tot mares, pares i entrenadors.

A més d’esta taula, durant la jornada es van succeir diverses activitats relacionades amb l’àmbit esportiu, com una gymkana esportiva, la presentació del programa per al Foment de l’Esportivitat implementat a Sagunt, així com el concurs “100% Esportivitat” i l’emissió en directe del programa de ràdio “Educació Informal”.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,775FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -DiVal
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

La Universitat Jaume I ha celebrat el solemne acte d’obertura del curs acadèmic 2020-2021

La rectora reivindica el valor de la ciència i aposta per la solidaritat en la inauguració del nou curs acadèmic

Cultura atorga el premi a la millor exposició a ‘Territorio y refugio’ de la galeria Luis Adelantado

El director del Consorci de Museus de la Comunitat Valenciana, José Luis Pérez Pont ha entregat el premi

Conselleria informa dels acords en la Sectorial del Ministeri d’Educació i de Sanitat

Ahir es va reunir la sectorial i es van prendre nous acords que afecten el sistema educatiu. STEPV ha traslladat una sèrie d'incidències i propostes per a implementar urgentment

Aldaia i les muralles de València

Del 16 de setembre de 2020 al 10 de gener de 2021 al MUPA

Muro de Alcoy registra un altre brot de covid-19 per contacte social

Des que es comptabilitzen els casos de coronavirus el municipi ha tingut 28 persones malaltes (siguen asimptomàtiques o no) i 2 han mort a causa de la malaltia.
- Advertisement -

: Valencià