Una taula redona posa fi a la primera edició de l’Sport Education Summit

Cinc professionals de l’àmbit de l’esport parlaren sobre el foment de l’esportivitat i la prevenció de la violència en l’esport.

Dijous passat, 4 d’abril, a les 18.00 h, el Casal Jove del Port de Sagunt va acollir una taula redona compresa dins del Sport & Education Summit, esdeveniment esportiu de caràcter nacional que integra diferents activitats en les quals participen persones rellevants del món de l’esport. La taula redona va ser l’acte que va donar per finalitzada la primera edició de l’Sport & Education Summit.

En la taula van participar un total de cinc ponents. En primer lloc, Ginés Meléndez, coordinador de categories inferiors de la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF), qui va parlar sobre el paper de les entrenadores i entrenadors en el foment de l’esportivitat en edat escolar. La segona a participar va ser Ana Muñoz, vicepresidenta de la RFEF, que va abordar el paper de les institucions en la prevenció de la violència en l’esport en edat escolar. La tercera ponència va estar a càrrec de l’ex-coordinador d’escola de futbol professional, que es va centrar en la influència de l’esport d’elit en l’esport escolar i, finalment, l’esportista d’elit Venancio Costa va parlar de la influència dels esportistes d’elit sobre els esportistes en edat escolar.

Rovira  

Durant els dos dies que ha durat l’esdeveniment, s’hi han reunit en reconeguts professionals de l’àmbit de l’esport, com a representants institucionals, esportistes d’elit, entrenadors o psicòlegs esportius, amb l’objectiu de conversar i proposar iniciatives que fomenten l’esportivitat i la prevenció de la violència en l’esport en edat escolar. Segons el director executiu de Sport & Education Summit, Alfredo Sáenz, el que es pretén és reflexionar sobre la influència que tenen els diferents agents que envolten als jóvens esportistes, com són els esportistes d’elit, mitjans de comunicació, institucions i fins i tot mares, pares i entrenadors.

A més d’esta taula, durant la jornada es van succeir diverses activitats relacionades amb l’àmbit esportiu, com una gymkana esportiva, la presentació del programa per al Foment de l’Esportivitat implementat a Sagunt, així com el concurs “100% Esportivitat” i l’emissió en directe del programa de ràdio “Educació Informal”.

PublicitatJuega Limpio Orihuela