T’Avalem Nules comença la part pràctica amb la remodelació del passeig de Mascarell

L’Ajuntament treballa en la preparació de noves memòries per a obtenir un altre projecte T’Avalem Nules.

L’alumnat del projecte T’Avalem Nules ha començat la part pràctica de cadascun dels mòduls realitzant diverses actuacions emmarcades en la remodelació del passeig de Mascarell. Cal recordar que el projecte T’Avalem Nules és un programa mixt d’ocupació i formació de garantia juvenil que té dos mòduls, de 10 alumnes cadascun, un d’obra i l’altre de jardineria.

“El que es pretén és que una vegada superat el cicle formatiu, posen en pràctica tot allò que han aprés per a poder aconseguir el corresponent certificat de qualificació professional, ja que aquest projecte està enfocat a la formació en alternança amb el treball o pràctica professional; en definitiva està dirigit a l’aprenentatge, la qualificació i l’adquisició d’experiència professional de xics i xiques menors de 26 anys en atur perquè tinguen una preparació professional a l’hora de buscar una feina”, explica la regidora de Polítiques d’Ocupació, Rosa Ventura.

L’actuació pràctica que els alumnes del projecte T’Avalem Nules duran a terme, és la remodelació del passeig de Mascarell amb la construcció d’una vorera nova, la realització d’un mur de protecció i la plantació d’espècies d’arbres noves.

En total s’han beneficiat d’aquest projecte 25 persones gràcies a l’aportació de 389.059,20 euros del Consell i els 100.000 euros que ha destinat l’Ajuntament de Nules.

Per altra banda, des de la Regidoria de Polítiques d’Ocupació s’assenyala, que “continuen treballant per a millorar la qualificació i la formació dels i les joves en situació d’atur de la localitat, de manera que estan preparant les memòries per a aconseguir un altre projecte T’Avalem”.

: Valencià

Publicidad