El sector del taxi tindrà ajudes directes de la Generalitat per a pal·liar les pèrdues per la pandèmia

Estes ajudes podran beneficiar a tot el sector de la Comunitat que supera més de 4.500 llicències.

La Conselleria de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat concedirà ajudes directes al taxi per a pal·liar els efectes negatius que la pandèmia de la COVID-19 està tenint sobre el sector, segons ha anunciat el conseller Arcadi España.

Estes ajudes, ha explicat el conseller, podran arribar a beneficiar a tot el sector de la Comunitat Valenciana que supera més de 4.500 llicències. D’esta manera, ha afegit, “des del Consell volem fer costat als treballadors i treballadores del taxi que han patit una important reducció en els seus ingressos a causa de les restriccions de mobilitat que ha imposat la pandèmia”.

A més, el conseller ha assenyalat que la Conselleria també està estudiant una altra sèrie de mesures per a fer costat a este servei públic com a futures ajudes per a promoure la renovació de la flota de taxis. Així mateix, s’ha acordat amb el sector realitzar una campanya de promoció institucional per a fomentar l’ús d’este servei.

Arcadi España ha destacat que totes estes iniciatives són producte del “diàleg i consens amb el sector”, els representants del qual han mantingut reunions de treball amb el personal tècnic de la Conselleria, per a analitzar la situació i intentar buscar solucions als problemes que presenta el taxi.

Per al titular de Mobilitat, “és fonamental continuar donant suport al transport públic, un servei essencial en el qual estem reforçant les mesures de seguretat i l’eficiència amb la finalitat de garantir la qualitat del servei prestat”.

ValenciàEspañol