Més de 4200 escolars viuran un viatge en el temps al teatre Escalante

El públic en general podrà gaudir de les aventures d'Anna i la màquina del temps' durant els dies 12, 13, 19 i 20 d'octubre a les 18.00 hores.

Més de 4200 escolars valencians s’aproparan estos dies al món del teatre i la fantasia amb la proposta del Teatre Escalante. Es tracta de l’obra “Anna i la màquina del temps”, una proposta teatral en valencià, adreçada a xiquets majors de 6 anys i a tot el públic familiar en general on “la ciència-ficció es posa al servei de l’aventura teatral”.

De moment, els passes pel públic escolar van començar este dijous i amb un aforament, en esta ocasió acotat a 350 menuts per sessió, les 12 funcions previstes per a col·legis tenen des de fa mesos el cartell d’entrades esgotades. I és que l’experiència d’apropar-se a un espai com el Teatre Escalante de València i a més fer-ho amb una obra pensada per barrejar la imaginació amb la màgia d’un escenari fantàstic, resulta sempre una combinació irresistible.

Rovira  

Més encara, si la proposta escènica parla del recurrent però inesgotable tema del viatge amb el temps. Anna és una adolescent amb pocs amics, bolcada en atencions amb el seu pare, un inventor despistat que acaba de donar amb l’invent de la seua vida: la màquina del temps.

A causa d’un error involuntari, Anna es converteix en la viatgera en el temps d’un camí que només té marxa cap avant. Per tant amb una màquina que només viatja cap al futur, l’única esperança de la protagonista és trobar la manera de tornar a casa en una societat on la tecnologia i els avanços li permeten reconfigurar la màquina. En resum, una història d’aventures en la qual l’ús de projeccions fa quasi real el viatge en el temps que viuen els espectadors. L’aventura que qualsevol xiquet o xiqueta voldria viure.

A banda de les sessions per escolars, el públic en general podrà gaudir de les aventures d’Anna durant els dies 12, 13, 19 i 20 d’octubre a les 18.00 hores. Les entrades es poden adquirir dissabtes i diumenges en taquilla a partir a les 16.00 hores i en www.escalantecentreteatral.com.

PublicitatJuega Limpio Orihuela