La Rambleta acolleix les la XLV edició del Teatre Faller

L'Espai Cultural Rambleta es va convertir en l'epicentre de la inauguració del Teatre Faller.

La Rambleta ha obert les seues portes per a acollir la presentació de les XLV i la XXXVI edició, major i infantil, respectivament, del Teatre Faller, el concurs de teatre amateur en valencià més important d’Espanya. Amb una participació de més de 70 grups de teatre, la temporada s’estendrà des d’este mes de setembre fins a desembre, i l’entrada serà gratuïta.

Per donar la benvinguda a estes noves edicions de concursos, els primers en pujar-se a l’escenari han sigut els components de la Companyia Estable de Teatre Faller de Junta Central Fallera. A l’acte no van voler faltar les Falleres Majors de València, Rocío Gil i Daniela Gómez, juntament amb el President de JCF, Pere Fuset.

Durant el concurs, els primers que actuen són els participants de la categoria de Promoció, en què enguany competeixen 27 comissions. La categoria Juvenil ha experimentat un notable augment de participants, ja que el total de grups ha ascendit de 6 a 13. El primer grup d’actors i actrius que competiran en esta categoria es pujaran a l’escenari el proper 29 d’octubre. Serà a mitjans de novembre quan la categoria Principal, que compta amb 15 grups, puge també a les taules.

Els més xicotets començaran les seues representacions el 6 d’octubre. En total, seran 18 grups de xiquets i xiquetes qui, durant els caps de setmana, ho passaran de meravella fent teatre.

A més, des de hui és possible adquirir el Carnet Teatrer, que premia els espectadors més fidels del teatre faller mitjançant l’entrega de dos entrades per gaudir d’altres representacions en els diferents teatres de la ciutat.

Poden consultar el calendari del Teatre Faller ací

Publicitat