12.5 C
Valencia

L’escola municipal de teatre de Teulada Moraira ha iniciat la temporada de classes

Les classes se centraran en les necessitats del grup, és a dir, que el grup d'alumnes podrà triar el tipus de projecte en què desitgen treballar o explorar.

- Publicitat -AVL
- Publicitat -

Un any més, la regidoria de Joventut i Infància delegada a Aitor Llobell Sala posa en marxa l’escola de teatre municipal i ha iniciat les classes en el mes d’octubre fins juny del 2021. Com la demanda de la població ha anat augmentant, s’han creat diversos grups segons l’edat.

Així este curs tenim un grup infantil de 17.00 a 18.30 h, un altre grup jove en horari de 18.30 a 20.00 h i un altre grup d’adults de 20.00 a 21.30 h, en total són al voltant 65 alumnes. Les classes s’imparteixen en el Saló d’Actes de l’Ajuntament de Teulada.

Al llarg del curs l’alumnat podrà treballar les tècniques d’improvisació de contacte, vocalització i projecció, moviment i control del cos, el treball en equip i preparació del personatge en l’escena. L’objectiu final és oferir una obra per grup al final del curs, encara que això depén de la maduresa interpretativa que vaja adquirint cada grup.
Amb estos continguts s’aprén a treballar amb autonomia i en equip, després a poc a poc aniran adquirint la capacitat per a realitzar processos artístics amb llibertat, respecte, profunditat i creativitat. Es tracta bàsicament d’un curs pràctic basat en exercicis d’interpretació, moviment expressiu i veu.

Les classes se centraran en les necessitats del grup, és a dir, que el grup d’alumnes podrà triar el tipus de projecte en què desitgen treballar o explorar.

- Publicitat -

Les obres que estan preparant són TIC TOC de Laurent Baffie per part del grup d’adults, NO PUGES A L’ANDANA de Teresa Broseta per part del grup juvenil i el grup infantil EL TESORO DEL DRAGÓN de Rafael Ordóñez.

L’escola de teatre està dirigida per Rosa Catalán amb la referència de l’associació Escola de Teatre Comarcal. Com a professional presenta un ampli currículum, amb formació i experiència en el món de la interpretació, ha cursat el “Diploma Nacional en Arts Escèniques” en Anglaterra seguint la metodologia d’Uta Hugen segons la tècnica Stanivslaski encara que també és coneixedora de la tècnica Maisner, ha participat en dos llargmetratges i en una desena de curts, també en diversos espots publicitaris.

- Publicitat -

Si alguna persona desitja apuntar-se a les classes, pot dirigir-se al departament de joventut de l’ajuntament de Teulada al tel. 96 574 01 58 ext 1804 / 608 24 33 26, o bé al correu juventud@teuladamoraira.org. L’escola municipal de teatre de Teulada Moraira ha iniciat la temporada de classes.

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -Apunt Xixona

Segueix-nos

13,339FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Alcora
- Publicitat -Cuentacuentos
- Publicitat -Borriana_Comerç
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Així serà el Nadal per als valencians: reunions de 10 persones i mobilitat els dies importants

El Consell vol evitar que Nadal, Cap d'Any i Reis desemboquen en una tercera onada de contagis.

Vila-real instal·larà les dues primeres bases d’aparcament i càrrega de patinets elèctrics com a prova pilot

L'Ajuntament de Vila-real ha adquirit, a través de l'àrea de Mobilitat de la Regidoria de Territori, dues bases d'aparcament i càrrega per a patinets elèctrics que s'instal·laran a manera de prova pilot per a donar resposta al creixent ús d'aquests Vehicles de Mobilitat Personal (VMP).

Benicàssim encén el Nadal

L'encesa de l'enllumenat nadalenc marca l'inici de la campanya

Les empreses ondenses confien en l’agència d’inserció laboral per a cobrir més de 150 ocupacions

L'Ajuntament d'Onda inverteix 588.319,94 € per a reforçar el servei, augmentar la formació i les ajudes directes per a la contractació dels veïns d'Onda

Nules dona la benvinguda al Nadal amb l’encesa de l’arbre i l’enllumenat decoratiu

Es dona visibilitat a l’espot “Som la Llum del Nadal” amb el que es vol promocionar les compres al comerç local
- Advertisement -

: Valencià