Les temperatures cauen a la Comunitat Valenciana i Ademús registra -8.4º

A més d'Ademús, els municipis que han anotat una temperatura més baixa han sigut Villena, amb -7.4; Vilafranca, -6.4; Xalans, -6.2; i Utiel, -6.

PublicitatAVL

Les temperatures han baixat hui dilluns a la Comunitat Valenciana i municipis com Ademús han arribat a -8.4ºC, segons informa l’Agència Estatal de Meteorologia (Aemet).

A més d’Ademús, els municipis que han anotat una temperatura més baixa han sigut Villena, amb -7.4; Vilafranca, -6.4; Xalans, -6.2; Utiel, -6; el Pinós, -4.5; Fontanars dels Aforins, -3.8; Atzeneta del Maestrat, -3.3; i Segorbe i Bétera, -2.

PublicitatRovira  

Per la seua banda, la zona de l’aeroport de València ha registrat -1.8ºC; mentre que la localitat de Bunyol ha registrat -1.6; Sagunt, -1.5; i Torís, -1.4.

En la ciutat de València, encara que la temperatura mínima en l’Observatori –mesurada a 1.5 metres sobre el sòl– ha sigut de +2,7º, al costat del sòl, a 15 centímetres, la mínima ha sigut de -0.3. Ha aparegut lleugera rosada blanca en algunes zones del parc de Vivers de la ciutat.

Així mateix, diverses zones han arribat a temperatures per sota de zero, en concret, la zona de l’Oest i Horta Oest, les més allunyades del mar. En l’Observatori de la UPV la mínima ha sigut de +3.4.

També hi ha hagut gelades prop de la costa. +0.2ºC ha sigut la mínima de hui en la platja d’Oliva mentre que s’ha registrat gel en superfícies radiants com en els parabrises dels cotxes.

Per la seua banda, el ‘112 Comunitat Valenciana’ ha informat que el nivell de Preemergència per risc d’incendis forestals és baix-mig en tota la Comunitat Valenciana.