Temperatures amb pocs canvis i possibles tempestats en l’interior aquest dimarts a la Comunitat Valenciana

El vent bufarà de component est fluix i les temperatures màximes seguiran superant els 30 graus a Ontinyent i Castelló (32), a Alcoi, Dénia, Vinaròs i Oriola (31), mentre València, Requena o Morella registraran fins el 30 graus i a Alacant capital es quedaran en 28

Cel poc nuvolós, amb alguns intervals de núvols baixos matinals a València i Alacant, i temperatures sense canvis, excepte un lleuger descens de les màximes en l’interior marcaran la jornada d’aquest dimarts a la Comunitat Valenciana.

L’Agència Estatal de Meteorologia adverteix de la probabilitat d’arruixades i tempestats disperses a la vesprada en zones altes de l’interior de València i Alacant, i no es descarta que siguen localment fortes i amb granissol.

El vent bufarà de component est fluix i les temperatures màximes seguiran superant els 30 graus a Ontinyent i Castelló (32), a Alcoi, Dénia, Vinaròs i Oriola (31), mentre València, Requena o Morella registraran fins el 30 graus i a Alacant capital es quedaran en 28.

El nivell de preemergència per risc d’incendis forestals és alt en quasi tota la regió excepte en el litoral de Castelló i València, on és baix-mitjà, ha informat el 112.

ValenciàEspañol