Les tempestes deixen més de 60 litres a Navarrés i quasi 40 a Real de Montroi

Les tempestes que afecten a bona part de la Comunitat Valenciana han deixat intenses precipitacions a l'interior de la província de València, que han aconseguit els 60,4 litres per metre quadrat a Navarrés i 38,8 a Real de Montroi en les últimes hores.

Navarrés

Les tempestes que afecten a bona part de la Comunitat Valenciana han deixat intenses precipitacions a l’interior de la província de València, que han aconseguit els 60,4 litres per metre quadrat a Navarrés i 38,8 a Real de Montroi en les últimes hores.

Segons les dades de l’Agència Estatal de Meteorologia, a Xiva s’han acumulat 14 litres per metre quadrat, a Riba-roja de Túria 12,6 i a Alpont 10,6 litres.

En les últimes hores, les precipitacions i tempestes que han afectat al prelitoral i litoral de la província de València s’han anat desplaçant al litoral, concretament a la franja entre València i El Perelló.

En aquest sentit, s’ha registrat una intensa activitat tormentosa entre les 10.30 i les 11.30 hores en els voltants de Silla, Picassent, Beniparrell i l’Albufera.

En general, les precipitacions estan sent ruixats d’intensitat moderada, però localment fortes o molt fortes, segons la informació facilitada per Aemet.

Per aquest motiu, es mantenen actius els avisos per pluja de nivell groc (fins a 20 litres per metre quadrat en una hora) en la major part de la Comunitat almenys fins a les 18 hores, i s’espera que demà es puguen tornar a produir tempestes, previsiblement de major intensitat a Castelló, encara que aquest pronòstic pot variar en les pròximes hores.

Publicitat