Almassora obri la temporada ‘SEMderista’ aquest diumenge

La programació inclou una desena de rutes per les províncies Castelló, Alacant, Teruel o Conca.

Els candidats i candidates a la llista de Compromís a Les Corts per la circumscripció de València realitzen el seu acte "d'eixida” cap a les eleccions autonòmiques.

La temporada SEMderista tirarà a caminar aquest diumenge amb la primera eixida programada per la Regidoria d’Esports i que portarà als excursionistes de Mora de Rubielos a Valbona. L’etapa serà la primera de les deu eixides previstes fins a juny, una oferta d’activitats en la naturalesa que complementen l’ampli ventall de propostes del SEM.

En aquest cas “amb l’exercici més bàsic que existeix, el de caminar, fomentem l’activitat física amb diferents intensitats i, com a complement excepcional, aquestes rutes permeten als usuaris descobrir paisatges i paratges d’allò més singular”, ha destacat el regidor d’Esports, Xavier Trenco. L’edil ha agraït la col·laboració de les i els guies que dirigeixen cadascuna d’aquestes expedicions.

Rovira  

Així doncs, les rutes es desenvoluparan diferents punts de les províncies de Castelló, València i Alacant i que arribaran fins a Conca i Teruel. La següent excussió programada pel consistori serà el 4 de novembre i transcorrerà al llarg de 16,2 quilòmetres per la muntanya del Puig Campana, mentre que el 2 de desembre arribarà el torn de Vilafamés.

Ja en 2019, la la Serra d’en Galceran i el barranc de Roca-roja seran els següents escenaris triats per a l’eixida del 13 de gener, a la qual li seguirà una ruta ens Lludient i Argeleta el 3 de febrer. Un mes més tard, el grup completarà la sendera que uneix Peníscola i Alcossebre i el 7 d’abril es desplaçaran fins a les Fonts de l’Algar. El 5 de maig arribarà el torn de Montalbana i la temporada tancarà amb una eixida de finalització de setmana a l’Escalerón, la Raya i les Catedrales de Uña, en la província de Conca.

La Regidoria d’Esports d’Almassora recomana portar roba i calçats adequats per a aquestes activitats, així com aigua, protecció solar i una mica de menjar. Les inscripcions a totes aquestes rutes s’obriran dues setmanes abans de la realització de cadascuna d’elles i podran formalitzar-se tant en la recepció del SEM com a través de la web municipal. La tarifa que consistori aplica per a aquesta activitat després de les rebaixa de preus introduïda en 2016 és de set euros per eixida, un preu que inclou el transport i el segur. Per a menors de 30 anys el preu és de quatre euros i per a menors de 17, de tres euros.

PublicitatJuega Limpio Orihuela