Com saber quins municipis suspenen les classes demà dimarts?

La realitat és que la decisió queda a la valoració de cada municipi i són els ajuntaments els que han de prendre la decisió de tallar els serveis educatius.

La borrasca Gloria que assota des d’este diumenge la Comunitat Valenciana ha deixat acumulat en vint-i-quatre hores quasi 268 litres per metre quadrat en alguns municipis, ratxes de vent en les últimes tres hores de 115 quilòmetres per hora a Oliva i ones que superen ja els 8 metres.

Segons l’Agència Estatal de Meteorologia (Aemet), segons les seues xarxes i la de la Confederació Hidrogràfica del Xúquer s’han acumulat a la província d’Alacant 267,7 l/m².
A la província de València, els registres més destacats en este període han sigut 82,8 l/m² a Carcaixent, 80,7 a Oliva, 76,5 a Alginet, 75 a Bicorp i 61,1 a Polinyà de Xúquer.

Segons informa l’Associació Valenciana de Meteorologia (Avamet), en les localitats més elevades de la Serra de Mariola, el gruix de neu supera els vint centímetres i la cota ha baixat esta matinada als 300 o 400 metres a l’interior sud de València i nord d’Alacant.

Hui s’han suspés moltes classes de tota la Comunitat Valenciana, però hui a estes hores l’únic municipi de la província de València que ha confirmat que els col·legis continuaran tancats han sigut Gandia, Tavernes de la Valldigna, Vilallonga,
Cullera, Fortaleny, Polinyà de Xúquer, Riola, Alzira, Ròtova.

A Alacant els ajuntaments de Alfafara, Beneixama, Biar, Callosa d’en Sarrià el Camp de Mirra, la Canyada, la Nucia, la Vall de Gallinera i Onil. ha confirmat la suspensió de les classes i de les activitats en els centres esportius. Per la seua part del de Dénia ha confirmat que sí que hi haurà classes.

La realitat és que la decisió queda a la valoració de cada municipi i són els ajuntaments els que han de prendre la decisió de tallar els serveis educatius, com així ho ha fet saber el conter oficial a Twitter de la Conselleria d’Educació.

⚠️El temporal avanza por nuestro territorio.

Ante la posible incidencia de suspensión de clases mañana lunes 20 de enero en algún municipio y por la seguridad en los desplazamientos:

Hilo⬇️

— GVA Educació (@GVAeducacio) January 19, 2020

https://platform.twitter.com/widgets.js

La recomanació és atendre els canals oficials dels ajuntaments per saber si el servei ha sigut suspés, ja que fins al moment hi ha molts ajuntaments que no han pres la decisió de cancel·lar les classes.

A la província de Castelló, malgrat les grans nevades que s’han produït a l’interior, només s’han cancel·lat classes Alcossebre, Benassal, Castellfort, Cinctorres, Forcall, Morella, Olocau, Orpesa, Peníscola, Portell, Vilafranca i la Pobla de Benifassà.

https://platform.twitter.com/widgets.js

 

 

 

ValenciàEspañol