El temporal deixa carreteres tallades, vehicles atrapats i el rescat de persones a la Ribera i la Marina Alta

Els municipis més afectats per les pluges han sigut Cullera, Sueca, Benifaió, Algemesí, Dénia i Xàbia.

El Consorci Provincial de Bombers de València va realitzar una vintena d’intervencions per pluges durant la nit.

La zona més complicada ha sigut Cullera i Sueca, on els bombers han hagut de rescatar a diverses famílies de les seues cases, concretament deu persones en dos habitatges de Cullera, dos en el Càmping les Palmeres de Sueca i quatre en un habitatge també de Sueca.

Els serveis municipals de Cullera treballen per restablir la normalitat a aquells carrers on el temporal ha deixat la seua marca, especialment pel que fa a l’arrossegament de fang i pedres muntanya avall.

Carrers de Cullera afectats pel temporal

A més també s’ha rescatat a diverses persones dels seus vehicles atrapats en llocs com túnels, a Benifaió i Sueca. En cap d’estos serveis s’han produït danys personals. A Benifaió permaneixen tancats els accessos: CV-520 túnel de Reis Catòlic, el camí Alginet (barranc del Fondó) i CV-42 (Algemesi-Almussafes) a l’altura de la “Venta Quinquiller.”

Carreteres tallades a Benifaió, Algemesí i Almussafes

El temporal va afectar la Marina Alta amb aiguats amb fortes pluges que ha inundat carrers i ha obligat a desallotjar cases a Xàbia, mentre que manté a Dénia set vies tancades.

Carrers de Xàbia afectats per les fortes pluges

També al llarg de la nit s’han realitzat diverses tragues d’aigua de terrasses i retirada d’arbres caiguts. Al llarg del dia de hui està previst revisar altres 20 serveis per terrasses i baixos inundats que no es podien efectuar anit mentre va durar la pluja, ja que continuava pujant el nivell de l’aigua, per la qual cosa es realitzaran hui a mesura que amaine.

CatalanSpanish