“Tenim un #Compromís amb Vila-real” de Josep Pasqual Sancho

Sancho: "No podem permetre que el passat torne i acabe amb totes les fites històriques aconseguides, ni tampoc que a Vila-real s’instauren les dretes més ràncies que ens volen llevar tots els drets aconseguits amb molt d’esforç pels nostres avantpassats"

Ens enfrontem a unes eleccions clau per a Vila-real, però igual que la nostra societat és canviant i evoluciona, el panorama polític també ho és.

És moment de fer valdre tota la faena feta al llarg d’aquests darrers quatre anys. Una tasca encetada el 2011 que ha sigut molt productiva i que ha canviat el rumb d’aquesta ciutat. Hem passat de setze anys de desgovern del PP a huit anys de polítiques pensades per a millorar la vida de la gent i, en aquest canvi, ha tingut molt a veure Compromís.

Rovira  

No podem permetre que el passat torne i acabe amb totes les fites històriques aconseguides, ni tampoc que a Vila-real s’instauren les dretes més ràncies que ens volen llevar tots els drets aconseguits amb molt d’esforç pels nostres avantpassats.

Volem que aquesta siga una ciutat més tolerant, respectuosa, oberta i progressista, com ho ha sigut durant el nostre mandat a l’Ajuntament. Ens queden moltes idees i projectes que ens agradaria posar en marxa per a millorar la vida dels veïns i les veïnes de Vila-real.

Podríem presumir de molts fets, però si per alguna cosa estem satisfets és perquè aquesta legislatura ha estat històrica gràcies, en gran part, als nostres companys a la Generalitat.

Perquè hem convertit Vila-real en la ciutat de més de 40.000 habitants de tot el País Valencià amb menys taxa d’atur. I no un mes ni dos, si seguim així, aquest estiu farà un any que som líders. No ho podem perdre. Per això, ara més que mai toca votar amb seny. Toca el vot que ix del cor i es fa amb un somriure, el vot a Compromís!

Autor: Josep Pasqual Sancho. Candidat a l’Alcaldia de Compromís per Vila-real

PublicitatJuega Limpio Orihuela