viernes, 29 marzo 2024

Tercer triomf consecutiu del Valencia CF gràcies a Zaza (1-3)

El conjunt valencianista arribava a terres andaluses amb l’objectiu de tancar una semana perfecta i aconseguir el tercer triomf consecutiu. Voro va introduir novetats en l’onze, com ara Abdennour, Lato, Santi Mina o Medrán. Enfront estava un rival molt necessitat de punts per a eixir de la perillosa zona de descens. La primera bona oportunitat va arribar als cinc minuts, amb un centre de Carlos Soler que per poc no connectava bé Santi Mina, qui va rematar fora. Uns minuts després, de nou Carlos Soler era protagonista, amb un xut que colpejava en la defensa i se’n anava a córner. La resposta rival arribava amb ocasions de Carcela i Kravets que no inquietaven la porteria de Diego Alves. Zaza va estar a punt de sorprendre Ochoa amb un tir des de lluny que se’n va anar fregant el pal. I a la següent no va perdonar l’italià. Montoya va posar un centre magistral i Zaza, amb una cabotada perfecta, va fer el primer. I tres minuts després, el segon. Novament Zaza, esta vegada després d’un centre de Santi Mina, rematava a plaer per a posar distància en el marcador. En 180 segons de bogeria, el VCF havia deixat molt de cara l’encontre. I a pocs minuts del descans, quasi feia el terce el davanter, però el seu xut després d’un bon contraatac el manava a córner Ochoa, i al descans es va arribar amb el resultat de 0-2.

L’objectiu en el segon temps era clar: mantindre el resultat i esperar l’ocasió per poder augmentar la distància. I prompte va arribar el premi. Un bon atac acabava amb un centre de Carlos Soler al peu de Santi Mina, que no perdonava per a fer el tercer del partit. El Granada CF acurtava distàncies després d’una bona acció de Ponce, que manava un xut ajustat al pal davant el que res va poder fer Diego Alves. Voro volia tancar el partit, i va donar entrada a Munir i Orellana en lloc de Cancelo i Zaza buscant cames fresques en atac. Ochoa va evitar el quart amb una doble parada, primer a Munir i després a Carlos Soler. Les ocasions no paraven, i novament els dos valencianistes varen estar molt a prop de marcar. No va canviar el marcador, però el VCF torna a casa amb tres punts després de tres gols per a tancar la tercera victòria consecutiva.