Ampliat el termini fins al dia 25 per a votar per correu en les eleccions

La Junta Electoral Central ha acordat ampliar fins dijous que ve 25 d'abril el termini de lliurament del vot per correu per a les eleccions generals i també per a les Corts Valencianes del 28a.

PublicitatAVL

La Junta Electoral Central ha acordat ampliar fins dijous que ve 25 d’abril el termini de lliurament del vot per correu per a les eleccions generals i també per a les Corts Valencianes del 28a.

La decisió d’ampliar el termini ha tingut lloc després de rebre una sol·licitud del PSOE en la qual s’instava a aquest organisme a prorrogar el període per a lliurar el vot per correu tant en les eleccions generals com en les autonòmiques valencianas.de fet, fins ara els votants tenien de termini fins al dia 24 per a portar el seu vot a una oficina de Correus.

PublicitatRovira  

La Junta Electoral Central ha demanat a Correus “extremar la diligència per a assegurar que els sobres amb el vot puguin lliurar-se el dia de la votació en les respectives meses electorals dins dels terminis legalment establerts”.

Segons el que s’estableix en la LOREG, el termini de sol·licitud del vot per correu comprèn des de la data de la convocatòria fins al desè dia anterior a la votació. Aquest període va començar el passat 5 de març, data en la qual es va iniciar el període per a realitzar els tràmits oportuns i va acabar el 18 d’abril. Les persones interessades haurien d’haver rebut la documentació necessària per a poder exercir el vot per correu.