domingo, 21 abril 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

El termini per a sol·licitar les ajudes per a la reindustrialització del Camp de Morvedre finalitza el 12 de maig

La Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius i Treball ha publicat la convocatòria d’ajudes per a la reindustrialització d’empreses en la comarca del Camp de Morvedre durant 2017 per un total de 2’6 milions d’euros. Les ajudes seran del 35% de les despeses subvencionables en el cas de la grans empreses, i del 50% en el cas de les pimes. La presentació de les sol·licituds, així com de la documentació necessària annexa, s’haurà de presentar de forma electrònica, conforme estableix la llei, fins al 12 de maig.

El regidor de Promoció Econòmica, Miguel Chover, va explicar en roda de premsa que espera que enguany les empreses que estiguen interessades acudisquen a sol·licitar les ajudes ja que les subvencions abasteixen des de la creació d’ocupació a la modernització d’equips, etc. “El que importa d’estes ajudes és la col·laboració entre l’Ajuntament i el teixit empresarial”, va afegir Chover.

Per la seua banda, la delegada de Presidència, Teresa García, va anunciar el canvi significatiu pel que fa a la convocatòria de l’any passat que afecta al fet que les pimes poden accedir a la subvenció sempre que siguen projectes de més de 15.000 euros i el seu finançament serà del 50% de les inversions. Seran la delegació de Promoció Econòmica i ASECAM qui vehicularan les peticions que facen estes empreses.

Estes ajudes estan destinades a les pimes i grans empreses manufactureres de secció C (divisions 10 a 33 de la Classificació Nacional d’Activitats Econòmiques CNAE 2009) i extractives de la secció B (divisions 5 a 9 de Classificació Nacional d’Activitats Econòmiques CNAE 2009), que tinguen seu social o establiment productiu a la comarca. Les empreses beneficiàries de l’ajuda hauran de complir totes les obligacions establides en l’ordre corresponent de la Conselleria, així com mantindre’s en la comarca almenys durant cinc anys, en el cas de les grans empreses, i almenys durant tres anys en el cas de les pimes.

Les actuacions que puguen ser beneficiàries d’ajuda seran aquelles que suposen la creació d’empreses industrials que consistisquen en l’inici d’una nova activitat de producció en qualsevol punt de la comarca; el trasllat de l’activitat d’empreses a qualsevol punt de la comarca; l’ampliació de les instal·lacions dels centres de producció existents, així com les millores i/o modificacions de línies de producció prèviament existents en el Camp de Morvedre. En el cas de les pimes, com va anunciar García, el pressupost mínim subvencionable de la inversió serà de 15.000 euros, i en el cas de les grans empreses serà de 75.000 euros i a més hauran de portar aparellat la creació d’ocupació de caràcter indefinit i un augment de la plantilla de l’empresa, durant els tres anys següents.

Últimas noticias

Contenido relacionado