12.2 C
Valencia

Terra Mítica no obrirà fins a 2021 per les conseqüències del coronavirus

En circumstàncies normals, Terra Mítica obri des de primers d'abril fins a primers de novembre. No obstant això, la pandèmia del coronavirus els ha impedit realitzar la parada tècnica de les atraccions i, actualment, estan desmuntades.

- Publicitat -AVL
- Publicitat -

Terra Mítica, parc temàtic de Benidorm, ha informat el present diari que lamentablement no obrirà la temporada 2020 en haver hagut de paralitzar totes les revisions tècniques d’atraccions i instal·lacions, després de la declaració de l’Estat d’Alarma.

Encara que en el seu web anunciaven mitjançant un comunicat que el parc estava tancat per la situació d’emergència provocada pel coronavirus, finalment, María José Marcos, directora de Comunicació, ens ha confirmat que Terra Mítica posposa la seua obertura fins a abril de 2021.

Quan es va declarar l’Estat d’Alarma estàvem en ple procés de manteniment de les atraccions, que comença al novembre i acaba al març. I ara mateix estan desmuntades.

María josé marcos, dircom terra mítica
- Publicitat -

Tot parc d’atraccions ha de passar unes inspeccions tècniques anuals que garantisquen la seguretat dels seus usuaris. Terra Mítica, que compta amb 33 atraccions, va haver de parar aqueixes revisions en declarar-se la situació d’emergència pel coronavirus, per la qual cosa ara mateix és inviable poder obrir aquest espai d’oci.

“Per exemple, els trens de les muntanyes russes es desmunten i es revisen detingudament i és un procés que porta mesos i que no hem pogut acabar”, explica Marcos.

- Publicitat -

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -Borriana_Calistenia 9octubreGVA DiVal

Segueix-nos

13,020FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Tomatadepenjar
- Publicitat -Castelló_Alternatives
- Publicitat -Borriana_Calistenia
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Castelló activa el Cecopal després de la declaración de l’estat d’alarma per a reforçar la resposta devant la covid-19

L'Ajuntament constituirà aquest dimarts aquest òrgan de coordinació política i tècnica per a abordar les noves mesures

La Diputació de Castelló aposta per un model de turisme sostenible i respectuós amb la cultura i les tradicions

La institució participa en un estudi per al foment de la cultura rural sostenible del bé comú, presentat hui a Alfondeguilla en l'acte organitzat per l'Associació Valenciana per al Foment de l'Ecomomia del Bé Comú

Vila-real encara la segona ona de la pandèmia amb prop de 800 denúncies des de març

L'Ajuntament de Vila-real encara el nou estat d'alarma i les restriccions de la segona ona de la pandèmia amb l'experiència del paper “clau” que tant Policia Local com Protecció Civil han exercit des del 14 de març en la lluita contra la covid-19.

La Sanitat valenciana passa la barrera de les 1000 persones ingressades a hospitals per coronavirus

La Comunitat Valenciana ha registrat 356 confirmats per prova PCR o a través de test d'antígens.

Alcalà-Alcossebre contractarà tres persones desocupades per a treballs de prevenció de la COVID-19

Dins del programa ECOVID que promou la contractació de persones de més de 30 anys, en situació de desocupació a conseqüència de la COVID-19, que desenvolupa la Generalitat Valenciana en col·laboració amb els Ajuntaments
- Advertisement -

: Valencià