Un terratrémol afecta la zona de Montán i Pavías

L'institut de Sismologia informa que el sisme de 3 graus de magnitud i 1 km de profunditat s'ha produït en Montán a les 07.41 hores del matí.

Este matí la zona entre Montán i Pavías ha sigut afectada per un terratrémol de magnitud 3 en l’escala de Ritcher.

L’institut de Sismologia informa que el sisme de 3 graus de magnitud i 1 km de profunditat s’ha produït en Montán a les 07.41 hores del matí. De moment sense afectació.

Des de l’Ajuntament aseguren que hi ha veïns que han sentit el terratrèmol, però a hores d’ara no han tingut constància de danys personals ni materials.

Així, la localitat de Montant ha registrat tres sismes que s’han reproduït a les 4.07 amb una magnitud 1,6, a les 7.31 hores amb una magnitud d’1,7 i a les 7.41 hores amb una magnitud 3. Els tres s’han localitzat un quilòmetre de profunditat, segons ha informat l’Institut Geogràfic Nacional (IGN).

Així mateix, en el Golf de València s’ha produït un altre terratrèmol a les 3.55 hores a 22 quilòmetres de profunditat i amb una magnitud 1,6. El Centre de Coordinació d’Emergències no ha rebut telefonades relacionades amb els sismes, segons ha informat en el seu compte oficial de Twitter.

CatalanSpanish