Teulada Moraira commemorarà el 9 d’Octubre amb actes culturals

Teulada Moraira commemorarà el 9 d'Octubre amb les agrupacions culturals i els premis Vila de Teulada.

L’Ajuntament de Teulada Moraira a través de la regidoria de cultura delegada a Alejandro Llobell Dalmau ha preparat uns actes juntament amb les associacions culturals per a commemorar la celebració del 9 d’octubre dia de la Comunitat Valenciana baix el lema “Dia de la meua, la teua, la nostra Terra valenciana”.

Les activitats han estat reduïdes per les circumstàncies provocades per la COVID 19 i al voltant d’esta situació tots els actes es realitzaran sota les mesures de seguretat pertinents. La programació preparada és la següent:

Dissabte 3 d’Octubre a les 20.00 h.

En l’Auditori Teulada Moraira (Entrada lliure amb invitació i aforament limitat).
Concert d’Hespèrion XXI en trio, amb els mestres Jordi Saval, Xavier Díaz-Latore i Andrew Lawrence-King. I Festival Vila de Teulada de música històrica.

Del Dilluns 5 a dijous 8 d’Octubre: Xarxa de biblioteques municipals
Exposició de llibres sobre Jaume I i lliurament de l’auca de Jaume I. Biblioteca de Teulada i a l’Agència de Lectura de Moraira.

Divendres 9 d’octubre: Plaça de l’Ajuntament
Acte institucional del 9 d’octubre.
12.00 h – Actuació del Grup de Danses Font Santa.
12.30 h – Lectura del manifest del 9 d’octubre.
12.45 h – Audició de la Colla el Falçó, Associació dolçainers i tabaleters de Teulada.
19.30 h – Concert de la Coral teuladina.
20.00 h – Concert de l’Agrupació Musical Cultural de Teulada.

Dissabte 10 d’Octubre: Auditori Teulada Moraira a les 19.30 h

Lliurament dels Premis “Vila de Teulada” de narrativa juvenil i obra bidimensional.

Presentació del llibre Carrer 722 de Mariano Casas, guanyador del V premi de Narrativa Vila de Teulada (s’obsequiarà amb un exemplar a les persones que hi assistisquen a l’acte).

Lliurament dels premis del V concurs de curtmetratges “Curts de Moscatell de Teulada” amb projecció dels treballs guardonats. Amb l’actuació musical de Tr3scant.

(Entrada lliure amb invitació i aforament limitat a causa de la COVID-19.)

El regidor de Cultura, Alejandro Llobell ha volgut destacar: “El 9 d’Octubre és una data de gran importància per al nostre municipi, per tant hem preparat una programació per a celebrar este dia dels valencians i valencianes tenint en compte les circumstàncies actuals. Convidar a tota la ciutadania a participar d’esta celebració seguint totes les mesures sanitàries establertes”.

CatalanSpanish