20.8 C
Valencia

Teulada Moraira té tot preparat per al retorn dels alumnes als centres docents

L'Ajuntament de Teulada Moraira ha estat treballant i implementant les mesures de protecció i prevenció necessàries per a oferir un entorn escolar segur per a l'alumnat.

- Publicitat -AVL

L’Ajuntament de Teulada Moraira ha estat treballant i implementant les mesures de protecció i prevenció necessàries per a oferir un entorn escolar segur per a l’alumnat i així desenvolupar les activitats pròpies del sistema educatiu en el municipi.

El CEIP Cap d’Or en Moraira, el CEIP Sant Vicent Ferrer i l’IES Teulada ja tenen tot el protocol activat i el pròxim dia 1 de setembre es mantindrà una reunió entre els directors dels centres educatius i les regidories d’Educació, Mobilitat i Seguretat Ciutadana per a revisar i coordinar el compliment de les mesures anticovid tant de seguretat sanitària com vial d’accessos al centre.

Les mesures que s’han implementat són les següents:

• Les entrades i eixides de l’alumnat als centres es realitzarà de manera escalonada per torns i horaris per a evitar aglomeracions.
• S’han habilitat 3 entrades/eixides als recintes diferenciades
• Senyalització en el sòl amb files per a l’accés als centres on cada tutor recollirà als seus alumnes per a dirigir-los a cada classe.
• En les entrades hi haurà control de temperatura amb termòmetres infrarojos.
• Els col·legis han instal·lat dosificadors de gel a les aules i dispensadors de paper en les lavabos.
• Les zones comunes s’han parcel·lat i s’ha habilitat més espai de zones de pati per a no es mesclen els diferents grups de convivència
• El trànsit d’alumnat per l’interior de l’edifici i escales es farà de forma ordenada i mantenint la distància de seguretat. Per a això és realitzat una senyalística del flux de mobilitat.
• Hi haurà lavabos separades per aula
• Algunes aules comunes han sigut condicionades pel departament de serveis en aules de primària o infantil.
• S’estableixen 3 torns per al menjador i s’han habilitat aules-menjador d’infantil per a la no coincidència amb els alumnes de primària

En concret, esta mesura comporta un major esforç en la neteja i desinfecció per part dels serveis municipals.

Carlos Martinez, Regidor d’Educació, ha assenyalat que “És necessari que els alumnes socialitzen i hem fet tot el possible perquè la presencialitat siga una realitat dins d’un entorn segur tant per a alumnes com personal docent. Per a aconseguir aqueix objectiu, s’ha treballat des del final del curs passat en l’adequació dels centres educatius i a la fi de juliol es van rebre les instruccions per part de la Conselleria d’Educació per a l’inici del nou curs les quals s’han adoptat juntament amb les ja implantades.

D’altra banda, m’agradaria fer un esment especial als equips directius i professors com als serveis de neteja i manteniment de l’ajuntament posats a la disposició dels centres pel gran esforç i treball realitzat. L’ajuntament estarà a disposició dels centres per a qualsevol necessitat que puguen tindre al llarg del curs escolar.

Preguem col·laboració en el seguiment de les normes establides per part dels pares, alumnes i personal educatiu, per la seguretat de tots”.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,787FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -DiVal
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Rescaten a una bebé de 21 mesos després de caure en una piscina de Quart de Poblet

La xicoteta ha sigut traslladada a l'Hospital La Fe de València i, encara que quasi s'ofega, es troba estable

Castelló reparteix el llibre de la no-festa sense cap projecte fester a la vista

En un acte a l'aire lliure i aforament limitat i presència escasa, s'ha repartit el llibre de la Magdalena 2020 que va quedar suspesa.

Dimiteix Emilio Bouza, el portaveu del grup Covid-19 de la Comunitat de Madrid

"El que he vist estos dies m'obliga a renunciar"

Vila-real reactiva el servei d’autobús gratuït a l’UJI

El servei d'autobús gratuït a la Universitat Jaume I reprén la seua activitat habitual dilluns que ve 28 de setembre, coincidint amb...
- Advertisement -

: Valencià