Teulada Moraira instal·la les bústies dels Reis Mags d’Orient

Els emissaris reals visitaran els carrers del nostre municipi el dia 2 en Moraira i el dia 3 Teulada i llavors, recolliran les cartes dipositades.

L’Ajuntament de Teulada Moraira a través de la Regidoria de Festes delegada a Aitor Llobell, ha instal·lat dues bústies Reaials a Teulada i a Moraira perquè els més petits del municipi puguen dipositar les cartes amb els seus desitjos per als tres reis mags.

Aquestes bústies estan situades a Teulada davant de l’arbre de Nadal situat a la plaça de l’Ajuntament i a Moraira també se situa davant l’arbre localitzat en la plaça de l’Església.

Aquesta iniciativa, si situa dins de la campanya “Teulada Moraira és l’Essència”, una aposta que ha portat enguany a reforçar i multiplicar la decoració nadalenca en la localitat.

El regidor de Festes, Aitor Llobell ha assenyalat: “la situació ens ha portat a haver de cancel·lar molts actes dirigits al públic infantil, però amb tota la seguretat i mesures establertes realitzarem tot el que es puga, perquè aquest any més que mai la infància de Teulada Moraira mereix sentir la màgia de la innocència”.

Lo más leído

CatalanSpanish