Teulada Moraira se suma a la campanya “Amb l’alcohol, mantingueu les distàncies”

Amb esta campanya s'ha volgut relacionar la COVID-19 amb el consum d'alcohol, amb l'objectiu de desmuntar mites i falses creences que hi ha al voltant d'esta relació.

L’Ajuntament de Teulada Moraira a través de la Regidoria de Joventut delegada a Aitor Llobell, s’ha sumat a la iniciativa creada per les Unitats de Prevenció Comunitària en Conductes Addictives de la Comunitat Valenciana (UPCCAs).

El 15 de novembre, com cada any se celebra el Dia Mundial sense Alcohol, enguany sota el lema “Amb l’alcohol, mantingueu les distàncies”. Este any atípic i amb circumstàncies difícils, hem de continuar creant consciència sobre els danys físics i psicològics que produeix el consum d’esta substància en el nostre organisme, especialment perquè la situació d’emergència sanitària que estem vivint ens obliga a tots a modificar els nostres hàbits i rutines, la qual cosa ens afecta emocionalment i pot provocar un augment del consum d’alcohol i altres drogues.

Amb esta campanya s’ha volgut relacionar la COVID-19 amb el consum d’alcohol, amb l’objectiu de desmuntar mites i falses creences que hi ha al voltant d’esta relació.

Va ser en ple segle XX quan l’alcoholisme va ser declarat com a malaltia i hui dia continua sent el responsable de 3 milions i mig de morts cada any, sent a més un factor causal en més de 200 malalties i trastorns. Això ocorre perquè és una substància econòmica, permesa legalment i acceptada socialment. Per tant, ara i més que mai, amb l’alcohol, mantingueu les distàncies.

" "
CatalanSpanish