18.9 C
Valencia

Teulada Moraira posarà en marxa un pla de mesures davant la COVID-19

Els portaveus de totes les forces polítiques del municipi i nos adscrits acorden la seua ratificació en el pròxim ple.

- Publicitat -AVL

L’Ajuntament de Teulada Moraira ha elaborat un pla de mesures d’índole social, econòmica i de salut pública per a pal·liar els efectes de la crisi sanitària de la COVID-19. Este acord, va ser presentat ahir a la junta de portaveus en la qual estaven representades totes les forces polítiques del municipi i els no adscrits, i serà ratificat dijous que ve en el ple ordinari d’abril, que es realitzarà de manera telemàtica.

L’acord contempla 21 mesures dividides en tres grans blocs: mesures socials, mesures econòmiques i mesures de salut pública. Totes elles amb l’objectiu de garantir la salut i la seguretat de la ciutadania, ajudar els col·lectius més vulnerables i contribuir a reactivar l’economia, altament afectada per la pandèmia.

L’alcaldessa de la localitat, Rosa Vila, va convocar ahir a la vesprada als portaveus de totes les forces polítiques per a debatre este document que ja se’ls havia remés amb anterioritat. Després d’estudiar-ho es va acordar aprovar-ho en el pròxim ple per a poder anar implementant les mesures com més prompte millor. Esta junta de portaveus es queda constituïda per a reunir-se quan siga necessari.

“L’Ajuntament està treballant molt intensament des de l’inici de la pandèmia i la declaració de l’Estat d’Alarma per a garantir la seguretat i salut de tots els nostres ciutadans. Són moltes les accions necessàries per a pal·liar els efectes d’esta crisi, i era imprescindible treballar units per a això. Demà aprovarem este pla totes les forces polítiques i l’anirem treballant junts, perquè la prioritat de tots és Teulada Moraira i els seus habitants”, ha comentat Rosa Vila, alcaldessa de Teulada Moraira.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,629FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Vila-real
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Detectat un brot de coronavirus en Alginet per contacte social

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 50 persones contagiades.

Sanitat detecta un nou brot a Tavernes de la Valldigna per contacte social

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 87 persones contagiades i 13 han mort a consequència de la covid-19.

Sanitat detecta un brot de 12 casos a l’Alcúdia per contacte social

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 56 persones contagiades i cap ha mort a consequència de la covid-19.

Ontinyent suma hui un brot més de coronavirus amb 5 contagiats

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 216 persones contagiades i 7 han mort a consequència de la covid-19.

Sanitat detecta un brot de coronavirus a una empresa de Castelló de la Plana

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 1264 persones contagiades i 52 han mort a consequència de la covid-19.
- Advertisement -

: Valencià