15.6 C
Valencia

Teulada Moraira celebra la 5ª Mostra “Curts de Moscatell”

Teulada Moraira acollirà una nova edició de la Mostra 'Curts de Moscatell' durant els dies 19,20 i 21 d'agost.

- Publicitat -AVL
- Publicitat -

Teulada Moraira acollirà una nova edició de la Mostra ‘Curts de Moscatell’ durant els dies 19,20 i 21 d’agost.

Per la situació creada a partir de la pandèmia del coronavirus s’havia considerat la possibilitat d’ajornar l’edició d’enguany o fer-la de forma virtual.

L’Ajuntament i l’Associació Cultural Amics de Teulada, les dos entitats organitzadores i patrocinadores, han decidit finalment mantenir la present edició de forma presencial. No obstant això, hi ha un canvi significatiu degut, en part, a la mateixa situació sanitària. Les projeccions es faran a la Plaça de l’Ajuntament a l’aire lliure i mantenint els protocols de seguretat.

Fins ara l’Auditori havia acollit totes les sessions de la mostra. En el nou espai s’habilitarà una zona perquè els espectadors puguen seguir les projeccions respectant les noves normes establides en este tipus d’espectacles.

- Publicitat -

Enguany s’han presentat més de 200 curtmetratges de 19 països diferents. En pocs dies es seleccionaran els finalistes que després optaran als premis de millors curts de temàtica lliure, de temàtica sobre el moscatell, en valencià, per la igualtat de gènere i al premi del públic, que podrà elegir els seus preferits en les votacions de cada sessió.

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -Apunt

Segueix-nos

13,650FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -CJCV
- Publicitat -Plataforma
- Publicitat -Apunt

Notícies relacionades

- Advertisement -

: Valencià