Destituïts els regidors del PSPV del govern de Teulada Moraira per tombar els pressupostos

L'alcaldessa Rosa Vila amb el suport de l'equip de govern ha signat hui el decret de destitució de competències i sou dels dos regidors del PSPV Hèctor Morales i Alejandro Llobell.

AVL

Rosa Vila: “En un moment tan crític per la pandèmia no tenim temps pels conflictes amb persones que ja fa massa temps que han donat l’esquena a l’interés general del poble. No tenim ni un minut a perdre, qui vulga col·laborar és benvingut i qui no com a mínim que no pose bastons a les rodes. La ciutadania tindrà els temps suficients de valorar amb mesura on ha estat cadascú en este any terrible que ens ha tocat viure”.

L’alcaldessa Rosa Vila amb el suport de l’equip de govern ha signat hui el decret de destitució de competències i sou dels dos regidors del PSPV Hèctor Morales i Alejandro Llobell. Segons s’ha explicat és absolutament incomprensible que “dos regidors estiguen associant-se amb el principal partit de l’oposició dia rere dia, dificultant la tasca del govern i faltant a la confidencialitat de la junta de govern”.

Segons ha fet públic hui a través d’una nota el govern de Teulada Moraira, la decisió de tombar els pressupostos en plena pandèmia ha sigut “la gota que ha fet vessar el got, però també el discurs incendiari que va realitzar el portaveu socialista, amb faltes de respecte incloses que este equip de govern ja no està disposat a acceptar. 18 mesos al capdavant del govern municipal i des de l’inici treballar i arribar acords amb estos dos regidors ha estat feina complicada, per la seua omissió de deures amb tot l’equip”.

Des de l’executiu municipal es remarca “hem deixat uns dies per comprovar si després de les greus afirmacions i el seu sentit del vot els regidors del PSPV abandonaven conseqüentment el govern i les retribucions pertinents, però finalment ens veiem obligats a fer el pas. No hi ha cap antecedent recent en cap ajuntament d’este posicionament, i cal sumar-hi al fet que es fa en el context de greu crisi sanitària”.

D’esta forma, el govern municipal quedarà al capdavant de la gestió de Teulada Moraira en minoria amb set regidores i regidors, quatre regidors de compromís i tres no adscrits que mantenen la voluntat del treball pel municipi sota el paràmetre de canvi respecte a l’època del Partit Popular i la seua gestió.

Els set regidors han manifestat que “sabem que la nostra situació és complicada, governar en minoria no serà tasca fàcil, però governar amb dos persones que et fan el treball difícil, et posen barreres, són confidents del principal partit de l’oposició i no respecten la feina de la resta de companys és impossible. Esta situació és insostenible i el municipi no mereix més espectacles vergonyosos com el que van presenciar el passat plenari”.

Des de l’executiu de Teulada Moraira es mostren partidaris en obrir un diàleg amb el col·lectiu local de Teulada Moraira del PSPV per forçar que es nomenen nous regidors i es recomponga el govern inicial. En este moment la majoria de la militància local del PSPV es mostra contrària a la deriva dels seus regidors, i una regidora ja va abandonar la seua disciplina. També volem deixar clar, que este no és un problema entre Compromís i PSOE com alguns es dediquen a intentar fer veure a través de certs mitjans de comunicació.

Des de l’equip de govern s’ha destacat que es tornaran a portar els pressupostos municipals al plenari en els mesos vinents i ha demanat que l’oposició de Teulada Moraira prenga nota del comportament de responsabilitat que estan tenint moltes de les forces polítiques de l’oposició en totes les institucions valencianes.

Amb tot açò, assegurar que continuarem liderant el municipi amb la convicció de la nostra tasca, assumint major responsabilitat i sent coneixedors que haurem d’arribar acords amb tots per dur endavant els projectes, ho hem fet sempre que tots hem tingut voluntat de fer-ho. Serà un camí difícil, però no impossible.

- Advertisement -
CatalanSpanish