Teulada Moraira llança l’espot: Teulada Moraira és l’Essència del Nadal!

L'Ajuntament de Teulada Moraira llança l'espot "Teulada Moraira és l'essència del Nadal".

L’Ajuntament de Teulada Moraira llança l’espot “Teulada Moraira és l’essència del Nadal”. Este vídeo rodat al nostre municipi, és una mostra del que viuran moltes famílies de la localitat. Les circumstàncies COVID 19 ens porten a repensar esta festivitat tan tradicional de la nostra terra i viure-la obligatòriament d’una forma distinta, amb la responsabilitat i la prudència com a protagonistes, per fer front la pandèmia.

Ambientat amb una família que passarà esta festivitat des de la distància a causa de les mesures de protecció, una locutora de ràdio relata que és per a ella viure esta festivitat des de la llunyania del seu poble. La protagonista realitza el seu dia a dia especialment afligida per la soledat en les dates que vivim, les compres al xicotet comerç seran la clau que desencadenara una situació d’empatia i estima entre veïns. Reflectint la necessària relació d’ajuda entre tota la ciutadania com a forma de vida.

En paraules del regidor de Comunicació, Aitor Llobell: “este vídeo vol llançar el missatge de la necessària unió, el poble fa el poble i amb unitat, empatia i estima Teulada Moraira és l’essència d’esta festivitat estranya i ho és per la seua gent. En estos temps difícils, s’ha demostrat que ara més que mai és necessari crear un teixit municipal que treballe en la mateixa direcció i pel mateix objectiu”.

L’alcaldessa, Rosa Vila ha volgut destacar: “estes festes seran distintes, la COVID 19 ha canviat la vida tal com la coneixíem fins al moment i ens toca adaptar-nos i cuidar-nos molt. Amb l’espot volem mostrar la realitat que viscuda en moltes llars i llançar un missatge: l’important ara és poder viure el moment, amb cura i precaució seguir estimant-nos, tornarem a abraçar-nos, tan sols cal fer un últim esforç”.

CatalanSpanish