L’alcaldessa de Teulada Moraira acudeix a Fitur a promocionar el municipi i la seua gastronomia

La primera edil, va participar ahir en la presentació de ALERE/DOLIA, una mostra de enoturismo i gastronomia promoguda per l'Auditori Teulada Moraira.

PublicitatAVL

L’alcaldessa de Teulada Moraira, Rosa Vila, ha viatjat esta setmana a Fitur a Madrid per a promocionar la localitat i la seua gastronomia. La primera edil, va participar ahir en la presentació de ALERE/DOLIA, una mostra de enoturismo i gastronomia promoguda per l’Auditori Teulada Moraira que centra la seua mirada en el territori, el paisatge i el producte.

Rosa Vila va destacar la importància de la gastronomia a Teulada Moraira i com este projecte treballa des de la innovació, però amb la tradició com a base. El cuiner Toni Cantó va realitzar una xarrada sobre salaons, típics de la localitat.

PublicitatRovira  

Després de la presentació, l’alcaldessa va participar en un showcooking a mans Toni Canto del Restaurant Toni Cantó de Teulada i Ivan Talens, prestigiós bartender valencià de Mesquebarmans. Cantó va cuinar salaó de pelleta (pell de bonic en calent), i Talens va mostrar el moscatell en la gastronomia líquida: vermut de moscatell de Teulada amb espuma de taronja.

“Com ja hem dit en altres ocasions, Teulada Moraira és ja una destinació consolidada, però al qual encara li queden moltes coses per explotar. Enguany hem volgut apostar per la gastronomia i estem treballant en l’àmbit global a l’Ajuntament, però sobretot en l’àmbit turístic, per la sostenibilitat, per potenciar un turisme més sostenible. Voldria agrair l’esforç que es fa des de la Regidoria de Turisme, i en especial al regidor Adrián Ruiz, per a promocionar el nostre municipi i el que fan també les nostres empreses locals, els nostres agricultors i pescadors. El nostre producte és la nostra millor promoció i l’Ajuntament secunda i farà costat sempre a tots”, ha conclòs Rosa Vila, alcaldessa de Teulada Moraira.

Publicitat