Teulada Moraira aposta per les floristeries locals per a decorar els principals edificis municipals

La proposta naix amb la intenció de portar la decoració nadalenca a més parts del municipi, així com fomentar la participació del comerç local en activitats com estes.

L’Ajuntament de Teulada Moraira a través de la Regidoria de Festes i Serveis Generals delegades a Aitor Llobell i María José Vidal han decidit confiar este any en les floristeries del municipi per engalanar, per a la festivitat de Nadal, quatre dels principals edificis municipals.

La proposta naix amb la intenció de portar la decoració nadalenca a més parts del municipi, així com fomentar la participació del comerç local en activitats com estes. Per realitzar la campanya s’ha comptat amb la participació de tres floristeries locals que de forma conjunta han treballat un mateix projecte que ha consistit en decorat l’Ajuntament, l’Ermita de Teulada, l’Espai la Senieta i l’Església de Moraira.

El regidor de Festes Aitor Llobell ha volgut assenyalar: “2020 ha estat un any de serioses dificultats per a molts sectors comercials, les floristeries han sigut un d’estos que ha vist com les seues temporades fortes desapareixien amb l’arribada de la COVID 19, amb esta mesura no sols hem donat vida a més edificis dels habituals, també hem fomentat el treball conjunt del comerç local en un projecte”.

CatalanSpanish