Teulada Moraira fomenta l’emprenedoria entre joves de 18 a 40 anys

Amb JOVEMPA han organitzat un taller gratuit que es realitzarà els dies 2, 22, 23 i 24 de setembre de 10.00 h a 14.00 h en l'Espai La Senieta de Moraira.

L’Ajuntament de Teulada Moraira a través de la Regidoria de Joventut i la Regidoria de Foment llancen un programa formatiu gratuït amb les regles bàsiques que tota persona emprenedora ha de conéixer. Esta formació gratuïta s’engloba dins del “Pla Reactiva” aprovat per la corporació municipal per a potenciar i fer costat a la joventut amb el seu desenvolupament laboral.

Des de l’Ajuntament, es considera essencial el foment de les capacitats d’emprenedoria local i la creació d’un entorn innovador en el territori. En un entorn globalitzat és de gran rellevància la formació per a poder desenvolupar el potencial endogen de cada territori, facilitant recursos a les empreses i futurs projectes empresarials per a superar les dificultats i reptes existents, especialment per a tirar avant en aquesta nova realitat.

Amb aquest objectiu, les regidories conjuntament amb JOVEMPA (Federació d’Associacions de Joves Emprenedors de la Província d’Alacant) han organitzat un taller formatiu especialitzat en emprenedoria dirigida a la població jove de 18 a 40 anys.

Es realitzarà els dies 2, 22, 23 i 24 de setembre de 10.00 h a 14.00 h en l’Espai La Senieta de Moraira.

Jovempa serà l’entitat encarregada d’impartir el programa formatiu que inclou temes de rellevància com a aspectes jurídics, fiscals i laborals, pla d’empresa, viabilitat i finançament, entre altres.En esta iniciativa formativa, comptem amb el suport de la Diputació d’Alacant.

Més informació i inscripcions:
[email protected]
www.jovempa.org

CatalàEspañol