Teulada Moraira llança #iluminateuladamoraira un concurs de fotografia nadalenca a Instagram

La temàtica és lliure i es valorarà tant l'originalitat com la qualitat, creativitat, originalitat i execució de les fotografies.

L’Ajuntament de Teulada Moraira, a través de la Regidoria de Comunicació delegada a Aitor Llobell en col·laboració amb l’Auditori Teulada Moraira han posat en marxa el concurs #iluminateuladamoraira

Esta iniciativa, en la qual podrà participar qualsevol persona física resident o visitant de Teulada Moraira, té com a objectiu plasmar la decoració del municipi amb l’arribada de Nadal, així com la il·luminació de les cases dels nostres habitants per a potenciar el seu coneixement en l’àmbit turístic i fomentar la participació de ciutadans i visitants del nostre municipi mitjançant l’ús d’esta xarxa social durant estes dates.

La temàtica és lliure i es valorarà tant l’originalitat com la qualitat, creativitat, originalitat i execució de les fotografies. D’entre totes elles, se seleccionaran dos guanyadores que reunisquen les condicions exigides. El jurat estarà format el regidor de Comunicació, la Directora de l’Auditori i la Presidenta de la fundació de l’Auditori. Els participants optaran a dos premis i es realitzarà la seua difusió a través de tots els canals de comunicació de l’Ajuntament.

Els afortunats podran guanyar un primer premi de dos entrades a l’Auditori Teulada Moraira per als espectacles “La Fúmiga” i “Jonatan Penalba”, i un segon premi de dos entrades per a l’obra de teatre “La habitación de María” de Concha Velasco.

Els passos a seguir per a participar en el concurs una vegada es tinguen les fotografies són els següents:

1. Tindre el perfil d’Instagram obert
2. Seguir als comptes d’Instagram de l’Ajuntament (@ajuntament_de_teulada) i de l’Auditori (@auditoriteuladamoraira)
3. Pujar a la xarxa social Instagram la fotografia realitzada pel participant indicant en la descripció l’etiqueta #iluminateuladamoraira

Es podran pujar tantes fotos com desitgen perquè no es tindrà en compte la quantitat sinó la qualitat i interés de cadascuna d’elles. El concurs estarà vigent des de les 00.00 h del dia 18 de desembre fins a les 23.59 h del dia 7 de gener de 2021.

Lo más leído

CatalanSpanish