Teulada Moraira celebrarà el 20N Dia Internacional de la Infància

El 20N dia Internacional de la Infància els principals edificis públics s'il·luminaran de color blau, color identificatiu d'este dia.

L’Ajuntament de Teulada Moraira a través de la Regidoria de Joventut i Infància delegada a Aitor Llobell Sala, commemorarà el dia internacional de la infància amb la celebració d’un variat programa d’activitats destinada a les menudes i menuts de la casa.

La programació ha estat treballada dintre del Consell de la Infància de Teulada Moraira, amb la seua participació s’hi ha esbossat la programació que començarà el dia vinent 16 de novembre amb l’exposició “Objectius de Desenvolupament Sostenible (Agenda 2030) + drets de la infància”, una exposició que reflecteix els objectius que hem de complir com a societat per deixar un planeta millor als infants de la nostra època. Es podrà visitar en l’Espai la Senieta del 16/11 al 22/11.

El 20N dia Internacional de la Infància els principals edificis públics s’il·luminaran de color blau, color identificatiu d’este dia.

El dissabte 21 es celebrarà la V Trobada Virtual de Consells d’Infància i d’Adolescència, un esdeveniment on participarà el Consell d’Infància Local amb diferents activitats conjuntes amb tots els consells de la infància de la Comunitat Valenciana de forma virtual.

La programació per a tots els públics tindrà llocs el diumenge 22 a les 12.00h amb l’actuació del grup Infantil “Ramonets” a la Plaça de l’Ajuntament de Teulada i el dissabte 28 a les 17.00h a l’Espai la Senieta de Moraira podrem gaudir de “Marcel el Macià”. Per poder assistir estos espectacles amb aforament limitat caldrà fer reserva prèvia: reserva per unitat familiar enviant un correu a [email protected] fins al divendres 20 i divendres 27 de novembre a les 15.00h, indicant nom complet i DNI/NIE de tots els membres i un telèfon de contacte.

Tots els esdeveniments es celebren baix les mesures COVID 19: aforament limitat, ús de la mascareta obligatòriament, desinfecció i presa de temperatura per accedir als actes.

El regidor de l’àrea, Aitor Llobell ha assenyalat: Teulada Moraira és Ciutat Amiga de la Infància, un segell que atorga UNICEF, este ha de ser una bandera d’orgull per al nostre municipi i una ferramenta que reivindicar en dies tan assenyalats com el 20N. Este any la COVID ha marcat l’agenda infantil, però amb tota la seguretat possible, podrem celebrar esta setmana festiva destinada a les xiquetes i xiquets del municipi.

" "
CatalanSpanish