Teulada Moraira realitza millores al parc caní municipal

Des del consistori s'apel·la a la responsabilitat i el civisme per al correcte ús i manteniment de les instal·lacions.

Des de l’Ajuntament de Teulada Moraira a través de la Regidoria delegada a Adrián Ruiz, s’han dut a terme recentment una sèrie de millores al parc per a gossos que es troba en Moraira per a millorar el seu aspecte i funcionalitat.

Molts veïns del municipi fan ús del parc i s’havia detectat la necessitat d’oferir-los un valor afegit tant per a ells com per a les seues mascotes. Amb este objectiu s’ha creat un espai d’esbarjo millorat que ara ofereix 7 jocs nous perquè les mascotes puguen divertir-se juntament amb els seus amos.

Este tipus d’infraestructures són una demanda creixent i cada vegada són més les persones que desitgen comptar amb un espai d’oci d’estes característiques per a gaudir amb la seua mascota. Per això, es vol donar continuïtat a estes accions i s’està treballant de cara a l’any vinent la creació d’un parc caní de similars característiques al nucli urbà de Teulada.

Adrián Ruiz ha comentat que “hui dia les mascotes, els animals i, en concret, els gossos tenen un lloc rellevant en moltes famílies per la qual cosa és important donar-los un lloc d’esplai perquè puguen acudir amb seguretat”.

Des del consistori s’apel·la a la responsabilitat i el civisme per al correcte ús i manteniment de les instal·lacions.

CatalanSpanish