Jordi Martínez: “Defensem els serveis públics de qualitat sotmesos als principis d’eficàcia, economia i qualitat”

Entrevistem a Jordi Martínez candidat de REDcv a l’alcaldia de Teulada-Moraira.

P.- Per què es presenta com a candidat a l’alcaldia?

Rovira  

R.- Em presente candidat a l’alcaldia per diversos motius:

1r) Conec l’administració per la meua trajectòria professional de 26 anys al servei de les entitats locals, la qual cosa avala la meua experiència personal.

2n) Perquè un grup de persones afins, preparades, honestes i disposades s’han sumat al projecte.

3r) Perquè no només és necessari sinó urgent una alternativa al que hi ha al govern del nostre municipi.

P.- Quins serien els pilars fonamentals de la seua acció de govern?

R.- Els pilars fonamentals de la nostra acció de govern seran: atendre les persones i solucionar els problemes de base per al desenvolupament social i econòmic del municipi: Promoció turística, neteja, urbanisme, seguretat, aigua. Defensa dels serveis públics de qualitat sotmesos als principis d’eficàcia, economia i qualitat.

P.-. En què es basa el seu programa electoral?

R.- El nostre programa electoral és ben paregut al de 2015. Estem davant d’un document que conté propostes pràctiques, realistes, factibles, estudiades, i sensates sense càrregues ideològiques.

P.- Quines són les millores que cal realitzar urgentment en el municipi?

R.- Urgeixen actuacions en gairebé tots els camps: promoció i captació turística, urbanístics i estructurals pel que fa a infraestructures necessàries que minven la qualitat i danyen la imatge. Mala gestió dels recursos humans i de gestió interna del propi Ajuntament.

P.- Si fóra alcalde, quina seria la primera mesura que prendria?

R.- Acabar tots els projectes iniciats i curar l’Ajuntament per dins de com a eina Fonamental.

P.- Si fóra regidor, en quines àrees li agradaria treballar?

R.- Si fóra regidor hi ha matèries que per la meua professió domine millor i m’apassionen més: Organització interior, Urbanisme, Aigua i cicle hídric o agricultura.

P.- Què diria als seus veïns perquè aposten pel seu projecte?

R.- Els diria que aposten per un canvi des del centre, sense càrregues ideològiques, guiats per l’experiència professional i trajectòria personal d’un bon equip de persones preparades i disposades que, tenint treball i gaudint d’una bona posició, lliurement decideixen implicar-se en la política municipal per oferir una alternativa.

P.- Quina lectura fa del mandat de l’oposició?

R.- En l’actual legislatura (2015-2019) el més desagradable i frustrant que li pot passar a una persona. Escassa relació, nul diàleg, distància als punts fonamentals. Als suggeriments: “tenim majoria absoluta” obviant que tenen majoria legal però no de vots en el còmput total, ni que la majoria absoluta no dóna la raó ni el coneixement absoluts.

P.- Com afecten els resultats del 28-A en les eleccions municipals?

R.- Pel que fa als resultats del 28-A pense que no hem d’entrar en anàlisi polític, simplement dir que en el nostre cas, partits independents d’àmbit local, ens afavoreixen perquè arribem a unes eleccions centrades en el municipi, sense altres factors que les contaminen, tot és més imparcial i objectiu.

P.- Estaria obert a governar amb pactes?

R.- No només estem disposats a pactar amb altres forces polítiques sinó que un canvi ha de vindre d’una trobada atenent programes i allunyant-se el més possible dels interessos partidistes.

P.-. Amb quin partit se sentiria més còmode pactant?

R.- En tractar-se d’un partit de centre i independent ens situa en una posició d’avantatge. Des d’un principi hem deixat molt clar amb qui no pactarem ni a qui no li facilitarem la “investidura”, de vegades això també és important deixar-ho clar.

P.- Quina és la seua empremta personal en el seu partit?

R.– Sóc el cofundador de l’agrupació local de REDcv a Teulada-Moraira: Un grup de persones que volem oferir alternatives serioses, fiables, responsables guiades des del coneixement i sentit comú en un espai de centre polític.

PublicitatJuega Limpio Orihuela