12.5 C
Valencia

Jordi Martínez: “Defensem els serveis públics de qualitat sotmesos als principis d’eficàcia, economia i qualitat”

- Publicitat -AVL
- Publicitat -

Entrevistem a Jordi Martínez candidat de REDcv a l’alcaldia de Teulada-Moraira.

P.- Per què es presenta com a candidat a l’alcaldia?

R.- Em presente candidat a l’alcaldia per diversos motius:

1r) Conec l’administració per la meua trajectòria professional de 26 anys al servei de les entitats locals, la qual cosa avala la meua experiència personal.

- Publicitat -

2n) Perquè un grup de persones afins, preparades, honestes i disposades s’han sumat al projecte.

3r) Perquè no només és necessari sinó urgent una alternativa al que hi ha al govern del nostre municipi.

- Publicitat -

P.- Quins serien els pilars fonamentals de la seua acció de govern?

R.- Els pilars fonamentals de la nostra acció de govern seran: atendre les persones i solucionar els problemes de base per al desenvolupament social i econòmic del municipi: Promoció turística, neteja, urbanisme, seguretat, aigua. Defensa dels serveis públics de qualitat sotmesos als principis d’eficàcia, economia i qualitat.

P.-. En què es basa el seu programa electoral?

R.- El nostre programa electoral és ben paregut al de 2015. Estem davant d’un document que conté propostes pràctiques, realistes, factibles, estudiades, i sensates sense càrregues ideològiques.

P.- Quines són les millores que cal realitzar urgentment en el municipi?

R.- Urgeixen actuacions en gairebé tots els camps: promoció i captació turística, urbanístics i estructurals pel que fa a infraestructures necessàries que minven la qualitat i danyen la imatge. Mala gestió dels recursos humans i de gestió interna del propi Ajuntament.

P.- Si fóra alcalde, quina seria la primera mesura que prendria?

R.- Acabar tots els projectes iniciats i curar l’Ajuntament per dins de com a eina Fonamental.

P.- Si fóra regidor, en quines àrees li agradaria treballar?

R.- Si fóra regidor hi ha matèries que per la meua professió domine millor i m’apassionen més: Organització interior, Urbanisme, Aigua i cicle hídric o agricultura.

P.- Què diria als seus veïns perquè aposten pel seu projecte?

R.- Els diria que aposten per un canvi des del centre, sense càrregues ideològiques, guiats per l’experiència professional i trajectòria personal d’un bon equip de persones preparades i disposades que, tenint treball i gaudint d’una bona posició, lliurement decideixen implicar-se en la política municipal per oferir una alternativa.

P.- Quina lectura fa del mandat de l’oposició?

R.- En l’actual legislatura (2015-2019) el més desagradable i frustrant que li pot passar a una persona. Escassa relació, nul diàleg, distància als punts fonamentals. Als suggeriments: “tenim majoria absoluta” obviant que tenen majoria legal però no de vots en el còmput total, ni que la majoria absoluta no dóna la raó ni el coneixement absoluts.

P.- Com afecten els resultats del 28-A en les eleccions municipals?

R.- Pel que fa als resultats del 28-A pense que no hem d’entrar en anàlisi polític, simplement dir que en el nostre cas, partits independents d’àmbit local, ens afavoreixen perquè arribem a unes eleccions centrades en el municipi, sense altres factors que les contaminen, tot és més imparcial i objectiu.

P.- Estaria obert a governar amb pactes?

R.- No només estem disposats a pactar amb altres forces polítiques sinó que un canvi ha de vindre d’una trobada atenent programes i allunyant-se el més possible dels interessos partidistes.

P.-. Amb quin partit se sentiria més còmode pactant?

R.- En tractar-se d’un partit de centre i independent ens situa en una posició d’avantatge. Des d’un principi hem deixat molt clar amb qui no pactarem ni a qui no li facilitarem la “investidura”, de vegades això també és important deixar-ho clar.

P.- Quina és la seua empremta personal en el seu partit?

R.– Sóc el cofundador de l’agrupació local de REDcv a Teulada-Moraira: Un grup de persones que volem oferir alternatives serioses, fiables, responsables guiades des del coneixement i sentit comú en un espai de centre polític.

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -Apunt

Segueix-nos

13,566FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -CJCV
- Publicitat -Plataforma

Notícies relacionades

- Advertisement -

: Valencià