Teulada Moraira reparteix purificadors d’aire, radiadors i “batamantes polars” als centres educatius

També s'han entregat els radiadors per a les aules prefabricades del Sant Vicent Ferrer.

L’Ajuntament de Teulada Moraira a través de la regidoria d’Educació delegada a Carlos Martinez ha repartit al llarg d’esta setmana les 70 unitats d’aparells HEPA en els tres centres educatius del municipi i el conservatori municipal. També s’han entregat els radiadors per a les aules prefabricades del Sant Vicent Ferrer i les 700 “batamantes polars” als estudiants dels centres d’infantil i primària CAP D’OR i CEIP SANT VICENT FERRER.

L’objectiu d’estes mesures són augmentar la seguretat i el benestar dels menors estudiants dins de les nostres aules per a aconseguir, juntament amb la ventilació d’espais, entorns segurs. També s’ha volgut amb esta mesura donar suport a l’economia municipal adquirint tot l’equipament en el comerç local.

El regidor Carlos Martinez ha assenyalat que “continuarem treballant des de l’Ajuntament per a fer costat a la comunitat educativa en els seus esforços d’adaptació a les circumstàncies derivades de la covid-19. El nostre interés està centrat en la seguretat de les aules i el benestar tant d’educadors com dels seus alumnes”.

CatalanSpanish