Dos morts i diversos ferits en tirotejos coordinats al centre de Viena

El cos policial ha informat en xarxes socials que actualment hi ha sis localitzacions diferents de l'atac, totes elles prop de la sinagagoga de Seitenstettengasse.

Un tiroteig registrat aquest dilluns en el centre de Viena ha deixat de moment dos morts i diversos ferits greus, segons ha confirmat la policia de Viena. Un dels atacants ha sigut abatut per la policia, que comunica també un agent greument ferit. El cos policial ha informat en xarxes socials que actualment hi ha sis localitzacions diferents de l’atac, totes elles prop de la sinagagoga de Seitenstettengasse. Els atacants han usat rifles.

La policia de la ciutat ha realitzat una “gran operació” en la zona centre i han demanat a través de les xarxes socials als ciutadans no usar el transport públic i allunyar-se de llocs públics. Demanen també que no es difonguen vídeos ni fotos.

Els atacants han usat rifles i han actuat en els voltants de la sinagoga de Seitenstettengasse, en Schwedenplatz, encara que segons el president de la comunitat jueva d’Àustria, Oskar Deutsch, encara no és clar si el temple era l’objectiu dels trets, ja que estava tancat en el moment. Deutsch ha afirmat que “no hi havia gent dins” de la sinagoga.

CatalanSpanish