6.3 C
Valencia

Tomás Guitarte, el valencià (no turolense) que va posar en el mapa Teruel Existe

Guitarte ha desenvolupat la major part de la seua vida a València, on compta amb una empresa familiar i té el seu propi despatx professional.

- Publicitat -AVL
- Publicitat -

Tomás José Guitarte Gimeno és el representant de Teruel Existe en el Congrés dels Diputats. No obstant això, encara que va nàixer a Cutanda, una xicoteta localitat del municipi de Calamocha la realitat és que va estudiar arquitectura en la Universitat Politècnica de València.

Tomás Guitarte i la seua formació Teruel Existe s’han colat en la investidura de Pedro Sánchez com a president del Govern i han sigut objecte de moltes crítiques. Guitarte ha desenvolupat la major part de la seua vida a València, on compta amb una empresa familiar i té el seu propi despatx professional.

El polític va estudiar a València i va formar la seua pròpia família (els seus fills estudien en centres valencians). No va ser fins el mes de setembre passat quan Guitarte es va empadronar en localitat de Calamocha (Terol) i va decidir presentar-se a les eleccions generals amb el partit de Teruel Existe.

- Publicitat -

Tomás Guitarte defensa els vincles amb Terol davant els seus detractors, però el diputat segueix molt lligat a València ja que és la ciutat on viu amb la seua família i ha treballat professionalment fins fa uns mesos.

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -Apunt

Segueix-nos

13,562FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -CJCV
- Publicitat -Plataforma

Notícies relacionades

- Advertisement -

: Valencià