El mes de la tomata de penjar d’Alcalà ‘enamora’ paladars de tota la província

Este cap de setmana segueixen les propostes gastronòmiques i culturals que inclouen visites, rutes i excel·lents menús amb el producte estrella que segueix amb un bon ritme de vendes.

La tomata de penjar d’Alcalà està sent enguany un gran descobriment per molts paladars. Almenys això és el que indiquen les visites gastronòmiques que degusten alguns dels menús preparats amb el producte estrella durant este mes dedicat a la tomata de penjar.

La reconversió de la tradicional Fira en tot un mes d’octubre per donar a conéixer i promocional el producte al qual s’han sumat tot un seguit d’activitats turístiques i culturals han fet que l’abast d’esta proposta arribara a moltes persones de tota la província que han aprofitat els caps de setmana per visitar el municipi, sumar-se a les iniciatives propostes i com no, gaudir d’un imprescindible de la cuina que per molts ha estat una exquisida sorpresa.

Així, la valoració està sent molt positiva, tant per part dels restaurants, com per part de la gent que visita el municipi. De fet, per part dels restaurants, els menús tenen molt bona acceptació i estan venent molta quantitat de tomata de penjar, pal·liant d’esta manera el perjudici que suposava per als productors no haver pogut celebrar la Fira de la Tomata de Penjar.

La tomata de penjar trionfa ‘en xarxes’

D’altra banda, també cal destacar la promoció que s’ha fet en l’àmbit de xarxes socials i de mitjans de comunicació, per part de l’Ajuntament, amb la difusió de vídeos on participen cuiners, experts en cuina i nutrició, etc. fa que es done rellevància al producte.

Amb tot, durant tot un mes la Tomata de Penjar ha pres el protagonisme cultural i turístic del municipi i s’està complint amb el compromís de donar suport a dos sectors locals fonaments: l’hostaleria i l’agricultura.

I a més, per este cap de setmana, ja en la recta final, segueixen les propostes amb les visites teatralitzades, activitats culturals i per descomptat l’oportunitat de gaudir d’un plaer de la terra reinventat en les receptes més creatives i a més endur-se a casa la tomata de penjar d’Alcalà.

CatalanSpanish