Toni Milla se desmarca de Ciudadanos i presenta una llista municipalista per a Alfafar

El regidor de Ciudadanos se presenta per UCIN-Contigo Somos Democracia.

115

El que fins ara era membre i regidor de la formació taronja en Alfafar, Toni Milla, presenta candidatura per Unión de Ciudadanos Independientes de Alfafar junt amb Contigo Somos Democracia. Milla, que s’autodefineix com a empresari i veí d’Alfafar per davant de tot, posa punt final a una relació que encara es va complicar amb els moviments que va fer Ciudadanos a l’hora d’escollir els caps de llista.

Milla assegura que el seu projecte és municipalista i que més del 80% dels seus companys de viatge són membres que també s’han donat de baixa de Ciudadanos Alfafar. “Ara no depenem que ningú ens diga el que hem de fer i podem treballar en un projecte municipalista”.

Respecte a la relació amb la coalició actual amb el PP en Alfafar, Milla assegura que “el pacte per a tornar a governar amb Adsuara no dependrà de cadires ni sous, sinó del treball que em deixen fer”. Toni, com a 10+1 per a garantir el govern en la localitat, s’encarregava de l’àrea de comerç. Assegura tindre la mateixa convicció de treball que tenia fa quatre anys.

El candidat d’UCIN-Contigo en les seues declaracions ha assegurat que el seu argumentari no es basa en opinions, sinó amb els fets, el que ha fet en estos quatre anys. Sobre els seus companys de viatge, assegura que no és la mateixa llista que en 2015, però és molt pareguda a la que van presentar a Ciudadanos per a la seua aprovació i va ser denegada. De números 2 i 3 l’acompanyen Laia Perales i Sergio Landete.