Un tornado provoca danys en instal·lacions municipals, arbres i fanals de Vilamarxant

Un tornado ha recorregut part del municipi valencià de Vilamarxant i ha provocat "importants danys".

Un tornado ha recorregut part del municipi valencià de Vilamarxant i ha provocat “importants danys” que han afectat en la majoria de casos a instal·lacions municipals, informa l’Ajuntament, que destaca que no cal lamentar cap ferit.

El tornado ha fet que cediren diferents murs del camp de futbol municipal Germans Albiol i ha causat danys en la coberta del Trinquet, que “en els últims mesos havia sigut renovat per a convertir-se en un referent autonòmic”, assenyala la corporació municipal en un comunicat.

Malgrat la força del tornado, apunten, els desperfectes s’han concentrat en una zona molt concreta de la població, per la qual cosa ha afectat fonamentalment els recintes esportius, encara que també ha provocat caigudes d’arbres, fanals o senyals.

Com a conseqüència d’aquest fenomen meteorològic, el consistori ha instat els pares i familiars a acudir a arreplegar als seus fills als diferents centres escolars perquè es protegisquen en les seues llars durant estes hores de fort temporal.

L’equip de govern municipal, així com les diferents brigades, es troben avaluant els danys provocats i assegurant totes les zones que han patit els efectes del tornado.

CatalanSpanish