Torreblanca mostra els seus encants turístics al públic valencià a la Ciutat de les Arts i les Ciències

Torreblanca mostra aquest cap de setmana els seus atractius turístics en els voltants de la Ciutat de les Arts i les Ciències de València, espai en el qual el municipi compta amb un expositor a peu de carrer per donar a conéixer els seus recursos a possibles visitants.

La Regidoria de Turisme ha impulsat aquesta acció de promoció turística, que busca l’atracció de nous turistes a la localitat mitjançant el repartiment de fullets, la difusió de vídeos i l’atenció personalitzada.

L’ampli ventall turístic d’experiències i el patrimoni natural de la localitat amb el Parc Natural El Prat com a principal reclam són les opcions que el públic pot trobar en aquest punt d’informació, junt amb les possibilitats de sol i platja per al públic familiar.

Aquesta és la segona acció turística de l’any a la capital del Túria, ja que el municipi també va estar present en la fira Street Marketing València del passat mes de juny. A més, l’assistència a FITUR al gener o la presència en altres fires com la de Pamplona, Sant Sebastià, Bilbao, Barcelona o Saragossa formen part de les actuacions destinades a la cerca del turista nacional.

El regidor de Turisme, Carlos Garcia, ha assenyalat que ‘pensem que aquest tipus d’accions són molt importants per la seua capacitat per atraure el turista de proximitat. El nostre objectiu és arribar a diferents perfils de visitant, per la qual cosa combinem la presència a València amb l’assistència a les principals fires d’àmbit nacional’.

CatalanSpanish