miércoles, 12 junio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Torrent acomiada les falles de 2017

El foc va tancar anit les Falles de l’exercici 2017. Uns dies únics en què Torrent ha vibrat al compàs de la pólvora i la música, s’ha impregnat d’olor de flors amb els rams que les falleres van oferir a la Mare de Déu i els carrers s’han engalanat amb l’art dels monuments. L’activitat va començar al matí, on les Falleres Majors de Torrent, Carmen Sirvent i Paula Giménez, juntament amb les seues respectives corts d’honor i acompanyades per l’alcalde Jesús Ros, el regidor d’Activitats Lúdiques, Alfred Costa, i els membres de corporació municipal van acudir a l’homenatge al Granerer, situat en la plaça de les Corts Valencianes. A la nit va tindre lloc la cremà de les falles, també de les guanyadores de secció especial, premis que enguany van recaure en la falla Ramón y Cajal, monument major, i en la falla Avinguda, monument infantil, i que van comptar amb la presència de les màximes representants de la festa josefina.

Un total de 20 efectius de la policia van treballar durant tota la nit per a mantenir la seguretat en l’acte. Van col·laborar 16 voluntaris de Protecció Civil de Torrent amb dos vehicles de suport. També es va comptar amb la col·laboració d’altres localitats amb dos vehicles d’extinció de bombers del SERCAT de Tarragona amb quatre components, un vehicle de Protecció Civil d’Almansa amb cinc components, i un vehicle de Protecció Civil de Sogorb amb quatre components.

Un total de 160.500 quilos de cendra es van arreplegar després de cremar els monuments de les 29 comissions torrentines. Una xifra que s’ha incrementat respecte a l’any passat, quan es van arreplegar 151.660 quilos. Perquè els vianants pogueren transitar hui pels carrers sense cap impediment, es va desplegar un servei de neteja format per 30 peons, cinc pales retro i set camions i banyeres, a més de personal de recollida. També van ajudar dos camions cuba d’Aigües de l’Horta amb quatre operaris, un camió cuba de la Brigada d’Obres amb un conductor i dos vehicles d’extinció de bombers del SERCAT de Tarragona, amb quatre components.

Últimas noticias

Contenido relacionado