Detingut un home per amenaçar i retindre a un altre en contra de la seua voluntat a Torrent

Li van intervindre en el seu domicili 15 paperines de, pel que sembla, cocaïna, 294 grams de, pel que sembla, haixix, 11 navalles, entre altres efectes

Agents de la Policia Nacional han detingut a Torrent a un home de 33 anys, d’origen espanyol, com a presumpte autor dels delictes de tràfic de drogues, robatori amb violència i intimidació, amenaces greus, lesions, detenció il·legal i tinença il·lícita d’armes, després de pel que sembla exigir a un altre que li entregara 5.000 euros per un negoci que havien dut a terme, i com que no podia fer front al deute exigit, li va amenaçar, així com el va obligar al fet que li entregara la pensió mensual de 200 euros que cobrava per orfandat.

A més l’obligava a vendre marihuana sintètica, i en una ocasió ho va retindre en contra de la seua voluntat en un pis, així com que quan es va assabentar que la seua mare anava a vendre una casa li va exigir 20.000 euros en comptes dels 5.000 euros inicials.

Els agents van realitzar un registre domiciliari on van intervindre dos telèfons mòbils, sent un d’ells el sostret a la víctima, 15 paperines de cocaïna, 550 euros, 47 cartutxos de diferents calibres, 294 grams d’haixix, un ganivet de grans dimensions, una bàscula de precisió, 11 navalles de diferents grandàries i un puny americà.

Les investigacions es van iniciar el dia 25 de gener en tindre coneixement els policies que un home portava diversos mesos sent amenaçat, agredit i coaccionat per un altre que li exigia el pagament de 5.000 euros per un negoci que havien mantingut junts.

Durant les investigacions, els agents van esbrinar que el sospitós culpava a la víctima que el negoci no haguera funcionat pel que exigia que li pagara 5.000 euros, i aquesta havia accedit a pagar-li’l, ja que li tenia por.

La víctima li entregava 200 euros d’una pensió per orfandat que rebia

Com la víctima no podia fer front al deute, el sospitós va començar a amenaçar-li a ell i a la seua família, així com li hauria entregat la pensió mensual de 200 euros que cobrava per orfandat. A més la víctima va començar a patir agressions, així com obligada vendre substàncies estupefaents. Diàriament li entregava una quantitat de 20 i 30 grams de, pel que sembla, marihuana sintètica perquè la venguera i posteriorment entregar els diners obtinguts a fi de minorar el seu deute.

Continuant amb les investigacions, els agents van esbrinar que al novembre li hauria obligat a pujar al seu cotxe en contra de la seua voluntat i conduïda fins a un pis d’Alaquàs on hauria estat retinguda diversos dies, així com s’hauria apoderat del seu telèfon mòbil valorat en uns 900 euros.

Els policies van esbrinar que quan el sospitós va conéixer que la mare de la víctima anava a vendre una casa, li va exigir el pagament de 20.000 euros en comptes dels 5.000 euros inicials.

Com a conseqüència de les investigacions, els agents van esbrinar la identitat del sospitós, així com van realitzar una entrada i registre en el seu domicili on el van detindre i van intervindre l’arriba citat.

El detingut, amb nombrosos antecedents policials, ha passat a disposició judicial.

Publicitat