Torrent celebra la taula rodona ‘Oportunitats i Finançament per a PIMES i emprenedors’

Dimarts que ve 14 de febrer se celebra a Torrent la taula rodona Oportunitats i Finançament per a PIMES i emprenedors. Una iniciativa impulsada des de la Diputació de València, el consistori torrentí i l’empresa municipal IDEAT que s’emmarca dins de la Startup Europe Week. La casa de la Dona de Torrent acollirà aquest esdeveniment de 09.00 a 11.00 hores promogut des de la Comissió Europea que el seu objectiu és mostrar les diferents ajudes econòmiques en l’àmbit comunitari.

L’acte comptarà amb la intervenció del regidor de Gestió de Recursos i Modernització, Andrés Campos, el diputat de Projectes Europeus de la Diputació de València, Bartolomé Nofuentes López, l’expert en fons europeus per a projectes d’innovació en Finnova, Juan Biseca Marquès, i la responsable de l’àrea Tècnica de REDIT, Elena Cortés Ventura. La taula redona pretén també mostrar les iniciatives promogudes per les regions per a donar suport als empresaris, informar de l’ecosistema local sobre les possibilitats existents, assessorar a l’emprenedor i establir llaços de contacte amb el teixit social i empresarial.

Els interessats a assistir a la taula poden realitzar les seues inscripcions a través del següent formulari habilitat des d’IDEAT, que pot trobar-se també en la pàgina web de l’ajuntament de Torrent, les xarxes socials del mateix i les xarxes socials d’IDEAT. https://goo.gl/forms/azy1rymqwmknzwgy1