Torrent acull la Festa de la Rosa de la Comarca de l’Horta Sud del PSPV-PSOE

El Secretari General del PSPV-PSOE Horta Sud, Andrés Campos, reuneix a les executives comarcal, provincial, de país i federal per reivindicar la unitat per la recuperació de la dignitat en les institucions

Torrent, capital de l’Horta Sud, s’ha convertit hui en focus mediàtic nacional amb la celebració de la Festa de la Rosa Comarcal, a un any d’eleccions municipals, autonòmiques i europees.

La moció de censura al govern presentada pel partit socialista, ha estat l’eix dels discursos polítics, posant l’accent que l’única possibilitat de recuperar l’estabilitat i governabilitat d’Espanya implica posar punt final al govern corrupte del Partit Popular. En paraula de Jose Luís Ábalos, Secretari d’Organització Federal, “només existeix una possibilitat per a Espanya, i és la eixida constitucionalista oferta pels socialistes”. Ximo Puig, President de la Generalitat Valenciana, ha mostrat el seu suport i el de la seua executiva a la decisió adoptada per Pedro Sánchez.

Pel que fa a pròximes eleccions locals i autonòmiques, Andrés Campos ha afirmat que “2019 ha de ser un punt i seguit en les polítiques socials, sense caure en la demagògia habitada ni en l’autorecambi taronja”. Paraules recolzades per Jesús Ros, alcalde de Torrent i amfitrió d’esta jornada, que ha recordat el bon treball del govern valencià en els últims tres anys.

Mercedes Caballero, Secretària General de la Província de València, ha incidit en la idea d’unitat per consolidar i millorar els resultats electorals a la Comarca i a la Província.

En un acte multitudinari, amb més de quatre-cents militants, és important ressaltar el suport i la presència de multitud d’altres càrrecs del partit socialista com Andrés Perelló, membre de l’Executiva Federal, José Muñoz, Secretari d’Organització de PSPV, Carmen Martínez, alcaldessa de Quart i diputada autonòmica, Carlos Fernández Bielsa, Secretari de Polítiques Institucionals de PSPV, Isabel García i Bartolomé Nofuentes, diputats provincials, Ciprià Ciscar, diputat nacional, així com la majoria d’alcaldes i alcaldesses, secretaris generals i portaveus de la comarca.

Publicitat