Desmantellades dues plantacions “indoor” de marihuana a Torrent i Alzira

Es van intervindre més de 190 plantes de, pel que sembla, marihuana

Marihuana
Actualitat Valenciana

Agents de la Policia Nacional han detingut, en dues operacions diferents, a dos homes, de 25 i 41 anys, tots dos d’origen espanyol, com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública, després de localitzar en els seus domicilis, un a Alzira i un altre a Torrent, dos cultius de, pel que sembla, marihuana. Al detingut a Torrent també se li imputa un delicte de defraudació de fluid elèctric, ja que pel que sembla havia realitzat un enganxe fraudulent de la xarxa elèctrica.

A Alzira
Els policies, gràcies a la col·laboració ciutadana, van esbrinar que podria existir una plantació de marihuana en un domicili d’esta localitat, per la qual cosa després de dirigir-se al mateix van verificar que desprenia una forta olor. Una vegada en el lloc el propietari va entregar de forma voluntària la substància estupefaent, que estava repartida en dues habitacions, una amb 24 plantes d’uns 30 centímetres i una altra amb 27 ja en estat de floració, per la qual cosa va ser detingut com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública.

A Torrent
Els agents van tindre coneixement de l’existència d’un domicili en el qual una persona podria estar dedicant-se al cultiu de marihuana. Els policies van comprovar que hi havia un enganxe fraudulent a la xarxa elèctrica, per la qual cosa després de diverses comprovacions van realitzar una entrada i registre en este, localitzant 146 plantes de marihuana, separades en dues habitacions habilitades com a laboratori. En una hi havia 76, en l’altra 67 i tres més a la terrassa, per la qual cosa va ser detingut l’habitant de la casa que la tenia llogada des de maig del present any.

Els detinguts, un d’ells amb nombrosos antecedents policials, han passat a disposició judicial.

Publicitat