Detingut un home després de localitzar-li diversos vestits de faller que havia robat tres dies abans a Torrent

Van localitzar quatre vestits i 11 peces de faller en el maleter del seu vehicle i 40 peces més al seu domicili

lloguers

Agents de la Policia Nacional han detingut a Torrent a un home de 43 anys, d’origen espanyol, com a presumpte autor d’un robatori amb força en una tenda de vestits de núvia, en el qual va entrar valent-se d’una clau, ja que havia estat emprat de l’establiment i de la qual es va portar 100 vestits de faller, 15 de festa i 75 peces de fallera. Al moment de la detenció l’home portava en el maleter del seu vehicle quatre vestits, més 11 peces de faller. Se li va realitzar un registre domiciliari en el qual es van intervenir 40 peces més.

Les recerques es van iniciar tres dies abans en tenir coneixement els policies del robatori amb força a un establiment comercial de València en el qual no s’havia forçat ni la persiana ni la porta d’entrada i del que es van portar del magatzem 100 vestits de faller, 15 de festa i 75 peces de fallera.

Durant les recerques, els agents van esbrinar la identitat del sospitós, que va resultar ser un antic empleat de la tenda, el qual va ser acomiadat, ja que, pel que sembla, va ser sorprés emportant-se vestits del magatzem o intentant-los vendre per compte d’altri.

Per tot això es va establir un dispositiu de localització que va culminar amb la detenció del sospitós, en el dia d’ahir, a bord del seu vehicle i en el maleter van localitzar quatre vestits i 11 peces de faller, en els penjadors amb el logotip de la tenda.

Finalment, els policies van realitzar un registre domiciliari on van intervenir 40 peces més de faller, que també van ser reconegudes per l’amo de l’establiment.

El detingut, amb nombrosos antecedents policials, ha passat a disposició judicial.

Publicitat