20 C
Valencia

Detingudes tres persones per la sustracció de torres d’electricitat d’alta tensió a la comarca de L’Horta Nord

En el marc d'una operació realitzada per l'Equip Roca de la Guàrdia Civil de Sagunt s'ha investigat a tres homes de nacionalitat espanyola pel furt de tres torres d'alta tensió.

- Publicitat -AVL

La Guàrdia Civil de Sagunt dins dels serveis establits de forma permanent, per a combatre delictes de robatoris zones industrials ha aconseguit detindre a tres persones d’edats compreses entre els 23 i 46 anys d’edat i nacionalitat espanyola per la seua presumpta implicació de dos delictes de furt de torres elèctriques en les localitats d’Albalat del Tarongers i el Puig.

Després de tindre coneixement l’Equip Roca de la Guàrdia Civil de Sagunt de la sostracció d’un torre de llum d’alta tensió en una explotació agrícola de la localitat del Puig de Santa María, la qual havia sigut venuda en una chatarrería pròxima al lloc de la sostracció i sent reconeguda pel propietari.

Per tot això s’inicia una investigació per part dels agents per a la localització i identificació de les persones que suposadament havien comés els furts.

Sent el dia 29 de març, quan s’observe com introduïen un vehicle en la chatarrería de forma sospitosa, per la qual cosa van ser identificats els ocupant i va ser registrat el vehicle en el qual portaven dues torres d’electricitat d’alta tensió, sent aquestes diferents a la del dia anterior. Els autors de la sostracció indiquen que l’han “agafada” d’una explotació agrària al costat d’una urbanització d’Albalat dels Tarongers.

Es va mantindre contacte amb el propietari de les explotacions agràries, sent reconegudes per ell a causa de les pintades de grafiti que posseïen, desconeixent ell mateix que li les havien sostretes.

Es van poder recuperar un total de tres torres d’electricitat d’alta tensió

Fins al moment s’ha procedit a l’esclariment de les DUES sostraccions ocorregudes en les localitats d’Albalat del Tarongers i del Puig de Santa María, per un valor d’al voltant de 4.000 euros.

Una vegada més, aquests operatius se sumen a les nombroses actuacions realitzades per la Guàrdia Civil de València, en les quals s’ha aconseguit esclarir fets delictius relacionats amb explotacions agrícoles dins de la província de València.

Fruit de les gestions realitzades pels responsables d’aquest operatiu es va aconseguir esclarir aquest fet i conducta contra els presumptes autors. Les diligències han passat a la disposició del Jutjat de Primera Instància i Instrucció de Massamagrell i Sagunt.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,629FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Vila-real
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Busquen casa per a 96 gats despres de desnonar al seu amo a Gandia

Protectores d'animals i l'Ajuntament de Gandia busquen una llar per a 96 gats que han hagut de ser acollits després del desnonament del seu amo, que convivia amb tots ells en un pis.

Dos motoristes morts en un accident de trànsit a Benicàssim

La Unitat d'Atestats i Investigació d'Accidents de la Policia Local de Castelló investiga les circumstàncies del sinistre.

Detectat un brot de coronavirus en Cullera per contacte social

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 86 persones contagiades i 1 ha mort a consequència de la covid-19.

Detectat un brot de coronavirus en una empresa d’Oliva

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 128 persones contagiades i 3 han mort a consequència de la covid-19.

Detectat un brot de coronavirus en Daimús per contacte social

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 27 persones contagiades i 5 han mort a consequència de la covid-19.
- Advertisement -

: Valencià