Detinguda una parella a Torrevieja per vendre marihuana des de sa casa

Els agents van localitzar en la casa 121 grams de cabdells de marihuana.

La Guàrdia Civil ha detingut a Torrevieja (Alacant) una parella com a presumptes responsables d’un punt de venda de drogues des de l’habitatge familiar. Els agents van localitzar en la casa 121 grams de cabdells de marihuana.

Als detinguts se’ls imputa un delicte contra la salut pública per tràfic de drogues. A la dona se li atribueix, a més, un delicte contra la seguretat viària, en conduir un vehicle sense tindre carnet.

Al començament d’abril, la Guàrdia Civil va començar a rebre queixes veïnals en les quals s’informava de l’existència d’un possible punt de venda de substàncies estupefaents en una casa d’una urbanització.

Els agents es van fer càrrec de les gestions i van comprovar que hi havia un trànsit de persones, alienes a la urbanització, a qualsevol hora del dia i la destinació del qual era l’habitatge investigada.

L’institut armat ha precisat, així mateix, que la preocupació veïnal també responia el trànsit de persones en ple estat d’alarma, que se saltaven les restriccions de mobilitat, i davant la possibilitat de l’augment del risc de contagi tant dels veïns com dels suposats clients.

Amb tota la informació, la Guàrdia Civil va procedir, dissabte passat, a efectuar l’entrada i registre en el domicili on es van localitzar 121 grams de cabdells de marihuana, distribuïts en diversos recipients, en diferents habitacles de l’habitatge, així com 600 euros en efectiu, en bitllets de divers valor.

Els detinguts són una parella, un cubà de 23 anys i una espanyola de 26. A tots dos se’ls imputa un presumpte delicte contra la salut pública, per tràfic de drogues i a la dona, se li imputa, a més, un delicte contra la seguretat viària, ja que va ser sorpresa conduint, durant la investigació, sense haver obtingut el permís per a això.

La dona va ser posada en llibertat, en qualitat d’investigada, perquè es poguera fer càrrec de la filla de tots dos, de només 2 setmanes de vida, mentre que l’home, que va quedar detingut, ja ha sigut posat a la disposició de l’autoritat judicial, que ha decretat la seua llibertat amb càrrecs a l’espera de juí.

La Guàrdia Civil ha destacat la col·laboració ciutadana com a essencial per a detectar este tipus de punts de venda de droga establits en habitatges particulars.