Torró destaca la inversió de 5,7 milions per a la regeneració urbana al Parc Lineal de Benimàmet

La directora general d’Habitatge, Rehabilitació i Regeneració Urbana, Rebeca Torró, ha destacat l’actuació que s’ha dut a terme en Benimàmet amb el Parc Lineal on la Generalitat ha invertit 5,7 milions d’euros en aquesta actuació que ha estat executada per l’Ajuntament de València en virtut de l’acord de delegació de competències entre l’administració autonòmica i el Consistori.

Així s’ha expressat durant la celebració veïnal per la finalització de les obres i on Torró s’ha mostrat convençuda que “aquesta important inversió realitzada al Parc Lineal contribuirà a la regeneració de la vida urbana dels veïns de Benimàmet”. De fet, ha recordat que aquest és un dels objectius de la Conselleria que dirigeix María José Salvador “apostar per la recuperació d’espais i la regeneració urbana de les nostres ciutats”.

Torró ha explicat que “fins ara aquesta zona residencial ha girat l’esquena a l’edificació per la contaminació acústica, pels riscos derivats dels passos a nivell que existien abans i pel desnivell d’un costat de la ciutat a un altre de fins a 2 metres que no ajudaven a la integració de la zona”.

No obstant això, ha afegit, “una vegada soterrades les vies de Metrovalencia s’ha pogut dur a terme aquesta urbanització general del Parc Lineal com a element regenerador”.

La directora general ha mostrat el seu convenciment que “en poc temps ambdues parts de la ciutat aniran girant la seua mirada cap al parc fins a convertir un espai, fins ara residual, en un altre amb caràcter regenerador de relació i convivència”.

La directora general ha participat al costat d’autoritats locals en els diversos actes programats pels veïns per celebrar la conquesta de la seua reivindicació històrica del Parc Lineal que, amb 1,2 quilòmetres de longitud, es configura des del Parc de Camales en el final del municipi fins a l’estació dels Carolinas-Fira de Metrovalencia.

Publicitat