Castelló consciència en la protecció dels ecosistemes amb una solta de tortuga a la platja

Un centenar de persones participa en la campanya ambiental celebrada aquest cap de setmana amb motiu del Dia Marítim Mundial

Un centenar de persones han participat en la campanya organitzada per la Regidoria de Transició Ecològica de l’Ajuntament de Castelló aquest cap de setmana a la platja per a conscienciar per la protecció de la nostra biodiversitat i ecosistemes amb motiu del Dia Marítim Mundial. El platja del Serradal ha acollit aquest diumenge una jornada de neteja i una solta d’una tortuga. El dissabte va haver-hi una primera neteja en el Gurugú.

La Regidoria que dirigeix Fernando Navarro, amb la col·laboració de l’empresa Itinerantur, ha promogut aquestes jornades d’educació ambiental en les quals ha posat de manifest la importància de la cura dels nostres ecosistemes i la necessitat de reduir la generació de residus i mitigar el seu impacte en l’entorn marí.

L’activitat d’aquest diumenge ha completat l’aforament, que s’ha situat en 50 persones per a garantir les mesures de prevenció sanitàries per la Covid-19. Els assistents han dut a terme primer una neteja a la platja del Serradal dividits en dos grups, al mateix temps que han rebut una xarrada divulgativa. Posteriorment ha tingut lloc la solta d’una tortuga en la mar. Ha assistit el regidor de Transició Ecològica, Fernando Navarro, al costat del president de l’Autoritat Portuària de Castelló, Rafa Simó.

El dissabte va tindre lloc una primera neteja a la platja del Gurugú amb la participació d’una altra cinquantena de persones.

CatalanSpanish